用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 香港培正小學(幼稚園部) 有冇將軍澳小朋友?
樓主: Barbie_jj
go

有冇將軍澳小朋友? [複製鏈接]

醒目開學勳章

原帖由 chickenwing 於 09-1-19 20:41 發表
Sorry for the typo, should be pick up at 12:15.
Oh I see, Thanks Thanks Thanks

將軍澳家長

報到 !
我個仔都是0910年入讀k1(PM)
將軍澳站

回覆 # 的文章

I have the same situation and idea with you !However, depend on my situation, I think it's not the suitable time move to HOMANTIN now. As the result, too soon, I need to face up to the reality that my son must take a long journey in school bus.
Anyway, PC is really a good school.I have to pay for it. It is meaningful.
(But I also plan to move there within 5 years)

各位媽咪,
我住坑口,阿仔今年k2,去年和今年都讀上午班(k2一定係上午班),但校車時間真係天淵之別.
先講佢k1時,早上7點43分上車,行車時間要一個鐘多D,因為係頭站,架車仲要行清水灣道然後再轉入觀塘半山,由上車計去到牛頭角要45分鐘,我最初知佢咁行真係火都黎,我有打去校巴公司嘈,點解咁編條線.放學當然唔會早,1點至到屋企.
今年就好啦!8點上車,我睇過佢條路線,應該40-45分鐘返到學校,我覺得好合理.放學仲正,12點25分就到屋企,車程30分鐘都唔駛.
但下年返下午班又唔知點啦.

咁請問有沒有人有將軍澳去培正保母車的資料呀
‹ 上一主題|下一主題