用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 油塘小學加油站 - part 86
樓主: lky2008
go

油塘小學加油站 - part 86 [複製鏈接]

我想唔派添ar 又無double pay又無bonus, 又要交稅, 又書簿費....

我叔仔早排問我, 會唔會派$10? 我話梗係會la, 公司唔熟果d咪派$10 lor, 佢話你唔驚比人話 頂.... 無$係咪你比我ar..... 你供樓又小過我, 又無小朋友, 緊係無所謂la
原帖由 ccbeauty 於 09-1-21 11:39 發表
我都諗住求其換jar.

原帖由 lky2008 於 09-1-21 11:46 發表

我都係!!!

唔得呀!再差D,塞張‘大吉大利’入利是封添呀!

我公司都有呢d人
原帖由 ccbeauty 於 09-1-21 11:53 發表
me 2 la, 我不嬲唔熟果d都係$10 jar, 有d衰到, 平時見到當我透明, 一到新年就走埋嚟拎利是, 拎完又當我透明ga la.

有d就未married 時會問我拎, 一married 咗, 都唔會派番俾我d kids ga.
...

day 1 返自己home坐陣, 晚上99home食飯
day 2 去99's mami 度
day 3 無定去
原帖由 ccbeauty 於 09-1-21 12:02 發表
你地新年會做muk???

我day 1 去姑姐度
day 2去 99度
day 3 就係屋企

virus 黎gar
原帖由 ccbeauty 於 09-1-21 13:23 發表
勁奇怪, 當我開msn, 就會收到fun or 頭ge message

http://awesome.quickgiftz.com

買到ar?! 唔知多唔多人呢?
原帖由 ccbeauty 於 09-1-21 13:43 發表
fun, thanks thanks 你幫我買shoes, 請問我要俾how much???

我地食ma
原帖由 ccbeauty 於 09-1-21 17:19 發表
突然好想試整年糕, but 我係唔食ga!!!

Good Morning!!!

果位靚女係咪好鍾意整野食gar

我報錯料ar, 原來學校係賣$3包, 我仲叫仔買包番黎添
原帖由 lky2008 於 09-1-22 09:13 發表

唔係!我都講明‘靚女’啦!一個你我都識既‘靚女’呀!
同靚女傾左幾句,我女話:乜XXEE高你咁多既?我話係呀!跟住我問我電番直D頭髮好嗎?佢答話:唔好啦!好肉酸呀!好似XXEE咁靚D BOR!

其實果間小食店都唔平架!M&M都賣$6包,SO$3一包唔 ...

ky 你果2條數, 我睇都唔想睇
原帖由 ccbeauty 於 09-1-22 09:57 發表
if 我整年糕, call 你地上嚟食la.

係lor, 唔駛擔心
原帖由 ccbeauty 於 09-1-22 10:07 發表
冇call 咪即係冇muk事lor, 有嘢實會第一時間call 你ga bor.

原帖由 lky2008 於 09-1-22 10:11 發表
仲有一條:

或A,B 2點係張paper到。

(1)用red pen畫一條曲線connect A & B.
(2)用blue pen或一條直線connect A & B.
(3)用2條直線組成直線直線connect A & B,呢條線係要比(1)短,但要比(2)長。 ...

係ar, 起碼初十五ar
原帖由 lky2008 於 09-1-22 11:32 發表

你過哂D初幾先去CUT喎!
‹ 上一主題|下一主題