用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 對St. Paul's Kindergarten好失望 - Interview竟然首先 ...
樓主: My_Princess
go

對St. Paul's Kindergarten好失望 - Interview竟然首先問住香港OR九龍 [複製鏈接]

Agree!
原帖由 mmami 於 09-1-19 08:57 發表

最後妳個囡仲有無喊?老師仲有無問妳問題呢?

原帖由 lro14sheung 於 09-1-19 10:54 發表
我咪仲大件事...個女同我一起上去..心想都好彩可以一起入..因如只得呀女一個入就衰梗..
點知一去到就要上去等...又無得玩吓先因要renovation...
入去才知要分開in, 只是一條布呀女就勁哭鬧...最後咪要同我一起坐... ...

各位爹哋媽咪,不要傷和氣啦!
大家都已經為子女忙了這麽多個月,各有自己的心水,大家有不同的意見有甚麼奇怪喎!
而且學校各有不同的標準,如果不認同學核的做法,大可以不讓子女入讀,學校不可能随便改變白己的行政去遷就每一位家長啊!

agree!

在我來說,我都是希望女兒入到的學校是那裡的家長會着緊及管教自己子女的,那麽同儕間的影响會較正面!
而且,為子女報各種不同的學校是因為自己不肯定哪種學校適合她,最後收不收就由天父決定吧!起碼作為父母都盡了力啦!

原帖由 Chrizy 於 09-2-13 20:42 發表
其實我覺得都係以平常心對待學校收唔收自己個BB, 請大家看看那些長不大,身體有缺陷的小朋友(新聞透視/鏗鏘集),我地都好好彩,有一個健康的小朋友,又請大家回想當初有了BB時,每次去做checkup都害怕醫生會告訴你BB不正 ...

March 18 according to the notice given by the interviewer teacher.

原帖由 wttcly 於 09-2-4 10:35 發表
我想問下, 幾時出RESULT呀?
‹ 上一主題|下一主題