用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 樂基am英粵,st.cath英粵pm,kv pm.請問你們點揀?極急!谢 ...
go

樂基am英粵,st.cath英粵pm,kv pm.請問你們點揀?極急!谢谢各位mama! [複製鏈接]

(男仔)樂基英粵~amclass,st.cath英粵~pm class,kv~ pm class.請問你們會點揀點排位?極急!谢谢
   0    0    0    0

我仔仔係大b嚟,性格有些靜,但未至內向,ok la,當然想入傳统小學,我是無做嘢的!其實自己有少少偏向kv教學,但st cath又有值得揀嘅地方,但k2己無net老師做班主任,其實而家在hksp讀n1,又不想放棄而家咁好語言學習環境,但st cath kv的前路又好似比hkps好,所以不知點揀!:

谢谢所有mami答覆,真的ma?hkps好過st.cath同kv?咪即是不要轉校?我無諗過竟然咁多人揀hkps,而不足st.cath,何解?thanks!

回覆 # 的文章

ronni mami你講嘅野令我好感動,好有同感!就係因為我有些留戀樂基,先咁苦惱,其實自己心目中只係kv同hkps揀其一,為了hkps放棄kv又好似好可惜,起碼上到小學個底打好d呀!都不知點算
‹ 上一主題|下一主題