用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 海天泳會(港島東泳池)?
go

海天泳會(港島東泳池)? [複製鏈接]

Hi lsmtkc,

我都覺得海天幾好,我聽好多人講話海天算係咁多個會之中算好既一間,我個女都係聖保祿跟海天游so far 我唔覺得有咩問題,亞女好多同學都係跟海天游,個個都話好有愛心好有心機教架~~~

mmarksonia ,

其實我覺得你太過偏激左d,你又話海天唔好又話YMCA唔好,之後即時又介紹你自己個教練俾我地D媽咪,其實你根本就係呢個教練D人,去講咁多野而去間接去介紹,仲有你講咁多野,我唔相信一個普通既媽咪會知道咁多既事lor,你講到你個教練好似好過全港既教練咁,你提過(好嘅自然就會有介紹架la,不需要自己揾嘅,我個教練剩係做熟客介紹都接唔晒啦,好嘅今本唔愁無學生…),你講到你個教練接都接唔哂,點解你仲係咁介紹呢?如果你一直介紹俾我地D媽咪,如果你個教練根本係冇時間接的話,你介紹俾我地黎做咩?即係會令到我地好失望.
我好想同你講記得你上年都已經一直係咁介紹我地D媽咪,我上年都有搵過教練去教我個女,我都有收過你既PM,我打過去都係留言,一定要我地留電話先覆我地,希望你唔好一直介紹俾我地,我覺得你一直話人地D教練,你太過偏激所有既教練,你有冇檢討過自己,你唔好諗住呃我地D媽咪,再講我都唔覺得d教練係度介紹自己有咩問題,係bk好多人都會咁,我曾經都係度搵過好多學英文學綱琴既老師,都試過我唔覺得好差,我只覺得你真係太過偏激人,我諗因為你想人地選你個教練而偏低人,我覺得你咁做唔係咁好lor.

回覆 # 的文章

Hi chingbb,
我唔需要落水睇住我個女架,我個女小一了,已經不用我再睇,你可以打去海天問的.我個女都係跟海天游架.
‹ 上一主題|下一主題