用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 40網點揀?
樓主: boise
go

40網點揀? [複製鏈接]

do any of you know about St. Thomas and Heep Wo?  They are going to move to Cheung Sha Wan in late 2009.

原帖由 silvia_ng 於 09-2-26 13:29 發表

小學一覽話四測兩考, 但係11月21號我去佢地學校(凡自行選佢既都會被邀請), 老師單對單見我同仔仔, 佢開口就已經同我講: 我開心見誠啦, 我地學校6次考試。我聽到即問佢, 下?小學一覽話四測兩考咋喎。佢話期實6次都 ...
靖直樂天名聲留, 朗月高照映楊柳

This is also something I am worrying about.  What about St. Thomas?  any comments?

原帖由 Moonhui 於 09-2-26 16:59 發表
協和 OK的, 不過有個隱憂就係地方大左, 收生多左, 自然學生質數會參次點, 好似嘉齡就係一個好例子. 以前未般校時派位都有4-5成band 1, 這幾年般左校就好似4成band 1都冇. 如果我講錯了, 請斗正. 因為我先生係嘉齡畢 ...

I want to know the campus in Cheung Sha Wan will be from Heep Wo morning or afternoon session?

原帖由 Adrianmom 於 09-3-2 14:55 發表
Hi 080920R,

請問栛上多功課嗎?程度深不深?家長及學生大壓力嗎?

Thank you.

Does it mean that from the new school term of 2009, both the morning session (in CSW) and afternoon session (in MK) will turn to whole day school?

原帖由 Moonhui 於 09-3-3 10:24 發表
The new campus in CSW will be Heep Wo MORNING session.
‹ 上一主題|下一主題