用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 學遊團
樓主: marjoriepoon
go

學遊團 [複製鏈接]

星期六家長日派左份暑期澳洲遊學團通告, 20天團約 $25,000, 與 Sally媽媽所講一樣, 二位同學入住當地家庭.  依家考慮緊, 但阿囝話咁貴肯定無咩同學參加.  

另外想問下佢地20日的日常衣服接待家庭會否幫佢地清洗?

回覆 # 的文章

佢地離開家人以後學習獨立,先會知道家人對佢地既重要,返到屋企自然會學懂珍惜家人同自主。對佢地0黎講係一次深刻既人生體驗。

原帖由 波子 於 09-2-22 18:11 發表
星期六家長日派左份暑期澳洲遊學團通告, 20天團約 $25,000, 與 Sally媽媽所講一樣, 二位同學入住當地家庭.  依家考慮緊, 但阿囝話咁貴肯定無咩同學參加.  

另外想問下佢地20日的日常衣服接待家庭會否幫佢地清洗?:qu ...

接待家庭會幫佢地清洗衣服,但係我教定個仔自己清洗內衣褲。

請問有否小朋友參加過-----(澳洲教育協會)----他們舉辦的遊學團可以嗎 ????

原帖由 crystalwesley 於 09-2-23 21:39 發表
請問有否小朋友參加過-----(澳洲教育協會)----他們舉辦的遊學團可以嗎 ????

阿囝間學校派左遊學團通告亦係由"澳洲教育協會'舉辦.

是嗎 ? 咁點解咁貴 ? 20天 $25000元 ! 是否你們去 Queensland 呀 ???????

原帖由 crystalwesley 於 09-2-24 22:57 發表
是嗎 ? 咁點解咁貴 ? 20天 $25000元 ! 是否你們去 Queensland 呀 ???????

布里斯本, exactly $24,550
阿囝話無男同學想參加, 有兩三個女同學就有興趣.

‹ 上一主題|下一主題