用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 流感影響music festival
go

流感影響music festival [複製鏈接]

原帖由 Zoey 於 09-2-18 12:46 發表

我都有咁既問題, 指示不清晰 . . .

出席得比賽, 又不發名次, 點解會有咁既 policy!?

係啦,應該參賽者無一定人數,先無名次,咁會好d囉,如果有一場,只係兩三個無黎,都好普遍,無事都會咁啦.......都有五十幾人,唔通咁都無名次咩?

原帖由 Heidi媽 於 09-2-18 14:01 發表
把練比賽歌的時間再去讀好d書, 相信學校成績還會更好tim!
現在真係晒心機捱眼訓!
好在我女仲有個目標係紅色cert啫......唔係都唔知搞乜.........唉

原帖由 Zoey 於 09-2-18 14:09 發表

取紅 cert 比取名次更難 wor, 唉 . . . 你女咁勁仲話 hea tim

想左好多年架啦 邊關勁唔勁事丫

原帖由 yinyin 於 09-2-19 09:33 發表
90分以上...
我2個仔女都各有一張, 幼稚園階段, 容易d 取的.

我女果時,就係'姪'左一'姪',所以差一分........佢幾唔甘心.....不過我安慰佢囉.....姪左都八十九都算好好啦

原帖由 Zoey 於 09-2-19 12:55 發表

咁多年比賽觀察所得, 90+ 真係好難拎, 唔係太多評判會打得咁高分, 每年自己都會坐定定睇足全場兼自己落手比分 (估 1, 2, 3 名), 很多次見到好多幾高水準的, 取了 1st 都只有 8x 分, 所以取這張 "紅 cert", 可能比 ...

呢幾年遇到既評判都好手緊.......所以要天時地利人和夾埋先得,一日未拎,一日都仲有個目標丫麻...hahahaha,我女已經無慾無求架啦.....無埋目標就.......唉
‹ 上一主題|下一主題