用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 午膳供應商 "原x" 的飯盒好難食
go

午膳供應商 "原x" 的飯盒好難食 [複製鏈接]

醒目開學勳章 王國長老

請問"原x"即係邊間呀??
我女一年班食美x(?acy), 唔得, 難食
二年班食臻x(x泰catering果間), 又唔得, 筆飯阿姐黑口黑面, d admin又唔合作
今年食321? concept(係咪即係你地講既原x), 又有人投訴話好似醫院餐, 但我女話, 已經係3年黎最好食果間
我知321由中大研究營養, 配合3高一低, 咁煮法又的確會無咁好食, 哎, 係咪好難平衡呢真係
有人話帆x好, 又有人話勁難食
究竟有無一間係ok架 , 我又唔想帶飯(可以帶既選擇種類會少好多), 煩煩煩
原帖由 wasabb 於 09-2-26 10:34 AM 發表
我個囡話最難就係啲意粉,淋pat pat,見到都唔開胃,所以佢一定唔會揀,我個囡今年係第三年食“原X”,頭果兩年都OK ga,但今年開始唔知點解差咗咁多,我個囡尋晚先同我講話啲飯唔熱,如有下次我一定同學校&間公司反映~~~ ...

醒目開學勳章 王國長老

我女今年係呢間(唔係你講果間禾)
http://www.321nuconcept.com/index.html

其實我又覺得ok丫, 講真, 3高一低少調味, 預左唔好食架啦
就算x家樂, 正正常常咁, 叫你食足一年你都喊啦......
所以我成日唸, 有無可能有間午飯供應商, 真係可以做足一年都無人投訴呢.......

做咩你囝囝一下子大左咁多

原帖由 kittylock 於 09-2-26 02:26 PM 發表
charlotte_mom,

記得我嗎? 原 x = x 美.... 知未?

原x真係咁差??

$16.5/餐,阿仔話OK唔難食 wor, 最好味係咖喱,d飯熱辣辣.....

唔通佢食開菲傭煑嘅嘢,所以對食冇乜要求?

...
‹ 上一主題|下一主題