用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 GC Phonics Kingdom (level1-level 7)HK$999
go

GC Phonics Kingdom (level1-level 7)HK$999 [複製鏈接]

mug 呢間野都有得賣 GC Phonics ga ?  佢呢套係咪DVD ?  有無得送貨呢 ?

GC 而家都係賣呢個價錢 wor

請問咩係 EDM 呀
咁買哂成SET 1-7係咪好大盒ga ?

原帖由 veekmom 於 09-3-3 18:13 發表
我都係收到EDM先知,係DVD版,你可以上網睇睇,免費送貨,我明天收貨住將軍澳果頭...

好呀.  thanks

原帖由 veekmom 於 09-3-4 10:15 發表
EDM係MEMBER每3個月都收到既EMAIL會員通訊,我都末知大吾大盒,未收貨 收完話你知!

me 2...... 其實我都好想買, 不過又係唔就腳, 都唔明點解要買滿2000蚊先有得免費送貨 ?  我平時係出面買野, 五六百蚊都送啦, 成一千蚊都唔送貨

原帖由 PTWang 於 09-3-5 12:03 發表
我點樣先可以購買而又可以免費送貨呢??? 因我打過去cg,佢地話要滿$2000先免費送貨bor....否則上門市買...講真,我真係唔係幾想去荔枝角咁遠...我住大埔...
請幫幫忙

...

請問set野有幾大箱 ? 有幾重呢 ?

thanks

原帖由 miumiu725 於 09-3-5 13:38 發表
佢地係滿2000先送貨, 係指屋企, 我都是剛剛前日收到貨, 仲download左d exercise, 同埋報埋今個星期六上堂, 不過我係加$30送到屋企, 如果送office就可以免費。

...

唔該哂呀.

原帖由 sw.leung 於 09-3-6 11:00 發表
cap:

都ok大盒, 不過唔係好重...我諗大約3k左右..輕過包米。
‹ 上一主題|下一主題