用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 GC Phonics Kingdom (level1-level 7)HK$999
go

GC Phonics Kingdom (level1-level 7)HK$999 [複製鏈接]

原來可以送office 免費??? 我之前都係加錢送屋企ga!!!

just found out this is not GC!? 點解佢地都有member 價?

不過我識人之前係商場買phonics kingdom, 小朋友整爛左隻dvd, 打電話去gc問有冇得買返, 佢地話淨係會員先有得補購同上workshop。所以好似去返gc買好d。

原帖由 veekmom 於 09-3-3 12:55 發表
I got the EDM of the GC Phonics Kingdom Wholeset Retail Price1449 Now$999
I want to order, any mom interested?
http://www.mybooks.com.hk/gc.html
Its member promotion..

yes ar. 其實如果有留意開, 真係會發覺好多公司的教材都加左價...正如d教科書咁, 年年都加價...可能真係因為d紙貴!??
養一個小朋友, 真係要花幾百萬都唔得!

我朋友成日都話等書展先買書,其實我覺得, 等到書展都唔一定會平左, 因為佢地會加價... 而且都唔應該浪費小朋友時間啦!
‹ 上一主題|下一主題