用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 有冇人收到劍鳴嘅信呀?
go

有冇人收到劍鳴嘅信呀? [複製鏈接]

有冇人收到劍鳴嘅信呀?

佢哋 pre-nur 在1月31日截止報名,到依家一d回音都冇呀!唔知係寄失咗報名表,定係佢哋冇打算見我個12月出世嘅「細b」呢!
   0    0    0    0

Kerkermui & littleJasmine,

謝謝您們的回覆!^^

唉!要到六月初先至in,咁即係話佢哋收「大B」多啦!唉......唉......唉......唔通11、12月出世的BB真的要報讀下一學年?我好內疚年尾先至生阿B出嚟呀!好似害咗阿B咁,內疚死我嘞!

真係好多謝各位的寶貴意見!幸好有BK的好媽媽支持,我個心才好過些,多謝哂您哋呀!

siupeg,

謝謝您的分享!

呢排成日在這裡有人談及「William」,這間學校在哪裡?課程內容好嗎?

至於「方方」,哪一間分校較好?比較「William」,哪一間較好呢?   

原帖由 siupeg 於 09-3-4 16:08 發表
我個女都係 07/10 尾出世的 (細女), 找學校的過程:

1. 樂基 - 已 interview, waiting list
2. 方方 - 已 interview, 等通知
3. 劍嗚 - 5/6月才通知會否 interview
4. Victoria - 已 interview, 等通知
5. William - ...

siupeg,
我明天會去試試,唔該哂!

原帖由 siupeg 於 09-3-4 16:29 發表
William 係黃埔的, website http://www.william-inter-kg.edu.hk/home.php

我地係 in 方方太子道個間, 感覺得 William 比方方好 (校舍比較大及新, 方方好似無咩 system 咁)

我朋友係黃埔住 recommend William 給我 ...
‹ 上一主題|下一主題