用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 家長學歷唔得見小1會否影響收生????
go

家長學歷唔得見小1會否影響收生???? [複製鏈接]

You are not helping but doing business!  That's different.

不要给披着羊皮的狼欺骗!

原帖由 sec-hk 於 09-3-6 12:10 發表
> 係賣廣告,唔好上當

pls see BK top banner, 2nd banner, 3rd banner, footer, left side, right side ... all are 廣告.

I posted I can help some parent to do portfolio, What's wrong ?
:-D :-D :-D :-D

沒有進來兩天有已經有這麽麽多post!

不是故意阻人做生意, 但實在好不想其他k2家長給人誤導!

全世界不是只有他老闆個仔才入男拔!

看了太多個案, k2/3時拼全命取certificate 游水speech festival 樣樣全做, 最後也是入不了心目中的特級名校, 犧牲了親子關係又何苦?

坦白說, 這兒懂得小一入學技巧的家長多的是, 不要爲了做生意搞到大家笑大個口!

原帖由 Gar 於 09-3-9 01:48 發表
無上 BK 2 日. 呢個 Topic 駛唔駛禁長. 唔知 sec-hk 有無果個教游水既勁教練同果 D 好變態既地獄式訓練既 course可以介紹比我. 如果唔係我都唔知要個份 portfolio 做咩好. sec-hk 記得下次要成個 package 來sell. 可 ...
:-D :-D :-D :-D
‹ 上一主題|下一主題