用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 校際音樂節成績分享
go

校際音樂節成績分享 [複製鏈接]

我女今天比賽完了(gr.6  121),分數是季軍,但評判只比一位冠軍 (84), 一位亞軍(83),而沒有季軍。好幾位同學和家長都覺得奇怪,但又來不及問佢。我女都有d唔開心。

佢宣佈一位第2名 83 分 ,一位第一名 84 分,我女82分 ,理應是第三名。
原帖由 neighbour931 於 09-3-8 01:39 發表
除左 1,2 名, 是否其他參賽者低過80分 ?

係呀,寫到吾夠位比佢寫。你仔係吾係8歲果位呀 ?我見一位8歲都係82分,有d吾開心呀,d 家長話評判好孤寒。
原帖由 carrierogerian 於 09-3-8 02:01 發表

係咪在青協大樓比賽呢, 今天亞仔都是拿82分但無名次, 可能因為多過3位82分, 所以沒名次. 不過, 這位評判真係幾認真, 成張分紙寫滿字, 評語都是亞仔的強弱項, 幾中喎. 不過, 比分似乎都幾緊. ...

是女仔 17號,我tip中佢win。  佢真係彈得好好。
原帖由 Heidi媽 於 09-3-8 10:09 發表
可否告知第一名是那一位?

失望一定有, 都無辦法. 不過細妹畫了一張季軍獎狀比家姐, 佢都開心返啦.
原帖由 carrierogerian 於 09-3-8 22:03 發表

係呀! 我個仔就係8歲果個呀!佢都有D唔開心呀, 因為佢覺得明明分數是第三, 不過就無名次, 有D失望.

講真,當我同家姐返到屋企,妹妹就頒獎比家姐, 家姐把口就話佢低b, 但係就眼濕濕.
原帖由 muzic_mu 於 09-3-9 13:39 發表
真係sweet!!
雖然拎唔到名次, 但贏得家人的關懷, 姐妹感情更進一步..
媽咪都應該覺得好足夠啦~

0力 0力 呀   好羨慕呀, 我冇見過呀.
原帖由 violetching 於 09-3-11 12:47 發表
hehe!託賴,佢其實都幾好彩,年年都有紅色cert,一系music festival, 一系speech festival, 但今年speech張季軍只係藍色,flute ne張都係藍色,希望餘下2場有機會喇!

...
‹ 上一主題|下一主題