用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 九龍禮賢學校 09/10 禮賢K1入黎啦!
樓主: HoManYu
go

09/10 禮賢K1入黎啦! [複製鏈接]

各位媽咪您們好!

我囡囡個名都係叫嵐嵐 (Laam Laam), 2006年5月出生, 禮賢收咗上午班, 請多多指教!

各位請多多指教,我囡囡都係讀上午幼勇班,佢個名都係叫嵐嵐!

昊昊(ho ho).......06年2月..........上午幼勇班
yin....................06年1月..........上午幼勇班
嵐嵐..................06年5月..........上午幼勇班
Forrest..............06年8月..........上午幼愛班
思捷...................06年4月..........上午幼愛班
Fai Fai ...............05年11月.......上午幼愛班
Clement.............06年6月..........am
Evan..................06年4月..........am
梓楹...................06年05月........am
Ivan Chan..........06年08月........am
Grace................05年11月........am

Jones................06年8月..........下午幼望班
Sheryl...............05年12月........下午幼望班
Kristy................06年12月........下午幼信班
yeungyeung.......05年12月........pm
LaamLaam........06年2月..........下午幼信班
嘉嘉..................06年10月..........pm
Hoi Ching..........06年05月..........pm

原帖由 HoManYu 於 09-7-17 11:05 發表

ngcheukchu,又多個幼勇班同學仔la......

係呀,好開心認識大家,請以後多多照顧!

原帖由 HoManYu 於 09-7-19 21:54 發表

sorry,我搞錯左添.....
係呢!大家有冇同小朋友返暑期班呀?我淨報左畫班....
大家有冇好介紹咁呀!?

我都淨係幫嵐嵐報咗畫班咋,重要月尾先開課,我想同阿囡報跳舞,但係重未報名.....希望唔太遲啦!我係一個好懶嘅媽媽....好多嘢都等到最後先做.....嘻嘻!
‹ 上一主題|下一主題