用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 老師同學生講.....
go

老師同學生講..... [複製鏈接]

原帖由 何bb 於 09-3-5 20:50 發表
老師就黎生日la,如果你地想送禮物比老師,可以送架,

各位媽咪對呢件事有咩睇法呀?

可唔可以話比我知係邊間幼稚園既老師呀?

原帖由 何bb 於 09-3-7 01:57 發表
學校我已剛剛轉了。

所有問題我都好似你地一樣震驚,我已跟教育局溝通,我亦唔希望香港既教育比呢一小撮不思進取、不合事宜或無用心且"握"飯食既人所影響,如果唔係,最終,就好似我小朋友一樣成為受害者要再轉校,好 ...

你講到話唔想再有人受影響,但你又完全隻字都唔提係邊間幼稚園, 剩係識得問人有咩意見, 都有好多人答了你啦, 但人地問你係邊間時, 都唔見你會答人, 我都唔覺得你會同人分享。

原帖由 何bb 於 09-3-11 21:49 發表
我並無抹黑呢間學校,只係我呢三日非常忙自己女兒轉校事情,忙替女兒適應新環景、新時間,新學校又無校車,我要同女兒搭地鐵日日忙返學忙家務事,你未知事情就話人先,係咪唔係幾好呢?我相信有d媽咪以收到我pm既資料!

太忙 ...

段估你剩係打o個間幼稚園個名都唔會浪費你好多時間, 而且我睇你剩係呢幾日都打咗好幾段野, 我只係覺得人哋咁有心答你啲問題, 你都應該禮貌咁回覆番人囉, 因我見係人都問你係邊間, 真係唔係好明你咁收埋收埋仲乜呢, 若怕既咪唔好打全名囉, 中間或前後加個x都得啦, 睇你有冇心既啫。

原帖由 何bb 於 09-3-11 22:06 發表
有無心,我相信有須要資料既媽咪會明白我,我忙又何須向妳解釋咁多,唔明妳点解係到話人!

因我覺得你係o個啲"打完x唔要和尚既人囉。
‹ 上一主題|下一主題