用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 仔女經 - Part 31 之 ”擇到好日子開新舖,今日好人齊呀 ...
樓主: 2bzmummy
go

仔女經 - Part 31 之 ”擇到好日子開新舖,今日好人齊呀” [複製鏈接]

格格要睡目囉

各位靚女早晨!

祝今天生日的所有人
身體健康, 生活愉快!
[img align=right]http://xs511.xs.to/xs511/07021/dance009d23t.gif[/img]

VV,

乜咁正呀搬0左新居, 係咪唔做東九人啦.

原帖由 vivi_vivi 於 09-5-18 18:45 發表
2b,

您真係聰明架喇, 係呀, 返早呀, 聽日都係同一時間呀。
新居有得上網喇, 只不過忙於執拾, 好少上網咋。
希望過兩日有時間可以上嚟hea 下啦
[img align=right]http://xs511.xs.to/xs511/07021/dance009d23t.gif[/img]

VV,

依0架邊間上網著數呀?

原帖由 vivi_vivi 於 09-5-18 18:45 發表
2b,

您真係聰明架喇, 係呀, 返早呀, 聽日都係同一時間呀。
新居有得上網喇, 只不過忙於執拾, 好少上網咋。
希望過兩日有時間可以上嚟hea 下啦

原帖由 alicetong 於 09-5-18 22:32 發表
vivi,
好彩有您撐我咋 ..太后又想整估格格呀
因為烏sir sir係格格0既特徵

格格

有時候一些車輪柱會幫助思考嘛

原帖由 正46 於 09-5-19 08:35 發表
各位靚女早晨!

祝今天生日的所有人
身體健康, 生活愉快!

46 咁樣講肯定唔會搞錯

原帖由 alicetong 於 09-5-18 22:29 發表
太后

格格返到動物園比老虎"及"實 ...想搞乜新意思
都某啦.. 未唯有偷下步囉
您知道我平時已經蒙盛盛架0拿..  未講到我
信心又動搖先得架...想知 晨仔 定神仔,明早長老上來
未 ...

格格

話薯話,通常我地對 bingo 呢個字都有另類解釋喎

布甸仔早晨 (希望兩位auntie 無搞錯,唔係我就瘀死

2B auntie 祝您日日都咁開心,同哥哥感情融洽,一直都 keep 住咁鬼靈精,俾無住既驚喜媽咪同爹爹,或者今日媽咪公司繁忙未必可以同您慶祝,不過我知道您唔會介意既

點解無聽到媽咪幫您張羅學校開生日會既樹既 .....

八卦既 2B auntie

good morning

格格

我祝你今日生日快樂 , hb永遠都愛你

晨仔

e e 都祝你生日快樂 , 精靈可愛

原帖由 alicetong 於 09-5-18 21:05 發表
明天是好日子
等auntie alice 送定個蛋糕 慶祝
晨仔 生日快樂先  

auntie alice  ...

原帖由 smum 於 09-5-19 09:14 發表
good morning

格格

我祝你今日生日快樂 , hb永遠都愛你

晨仔

e e 都祝你生日快樂 , 精靈可愛

smum

格格特登唔出聲睇下有無人記得佢今日生日,我地應該成全佢,扮唔記得呀嘛,俾您篤爆左添 :;pppp: :;pppp:

格格

尋晚搞咁多野出黎,奸計得逞喇

我都祝您青春常註,巨山分秒都咁錫您,大山肯定就媽咪心願得嚐,入到媽咪想佢入既中學啦,細山每日都在進步,無限進步空間

今晚有乜野慶祝大計?巨山煎心型牛扒 ?

大家早晨好  

多謝各位姨姨同uncle的美好祝福, 我請媽咪向各位送上

晨仔敬上

2b

格格同晨仔都係要人冧, 要人鍚的

我都要祝格格...............心想事成

長老

2b

我呢個5月功忙功勞動, 邊有時間搞晨仔的生日會 btw 學晨仔常掛在口邊, baba, mami, 哥哥同布甸一家人, 係埋一齊就'巧'開心架啦

原帖由 布甸仔媽媽 於 09-5-19 09:29 發表
大家早晨好  

多謝各位姨姨同uncle的美好祝福, 我請媽咪向各位送上

晨仔敬上

布甸仔

2B auntie 唔要媽咪 (踩地 ing)我要晨仔香吻呀

原帖由 布甸仔媽媽 於 09-5-19 09:35 發表
2b

我呢個5月功忙功勞動, 邊有時間搞晨仔的生日會 btw 學晨仔常掛在口邊, baba, mami, 哥哥同布甸一家人, 係埋一齊就'巧'開心架啦 ...

長老

千祈唔好俾晨仔行過樹下,我驚佢 tum 左樹上面隻了哥落黎呀

2b

我都係蒙下蒙下嘅人
原帖由 2bzmummy 於 09-5-19 09:21 發表

smum

格格特登唔出聲睇下有無人記得佢今日生日,我地應該成全佢,扮唔記得呀嘛,俾您篤爆左添 :;pppp: :;pppp:

原帖由 2bzmummy 於 09-5-19 09:40 發表

長老

千祈唔好俾晨仔行過樹下,我驚佢 tum 左樹上面隻了哥落黎呀

2b

佢唔止'識'tum了哥, 佢最叻以退為進, 把口甜到漏, 佢仲世界'仔/女'過佢阿媽同老豆

大家早晨  

唔how問我幾多歲..
問寶貝 晨仔how 0拿

格格今日剩係想起呢支歌仔

姑娘十八一朵花

十八的姑娘一朵花 一朵花
眉毛彎彎眼睛大 眼睛大
紅紅的嘴唇雪白牙 雪白牙
粉紅的笑臉賽晚霞
啊..   啊...  姑娘十八一朵花

格格你咁講,咪即話比人聽你的年齡係18 x X……

祝晨仔同格格生日快樂,身體健康,順順利利!!

原帖由 alicetong 於 09-5-19 10:15 發表
大家早晨  

唔how問我幾多歲..
問寶貝 晨仔how 0拿

格格今日剩係想起呢首歌

姑娘十八一朵花

十八的姑娘一朵花 一朵花
眉毛彎彎眼睛大 眼睛大
紅紅的嘴唇雪白牙 雪白牙
粉紅的笑臉賽晚霞 ...
‹ 上一主題|下一主題