用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 仔女經 - Part 31 之 ”擇到好日子開新舖,今日好人齊呀 ...
樓主: 2bzmummy
go

仔女經 - Part 31 之 ”擇到好日子開新舖,今日好人齊呀” [複製鏈接]

食飽飽

同大家say 個hi 先

新地步私人度極高, '巧'正

btw 執埋手尾, 下星期一可以正常運作

原帖由 布甸仔媽媽 於 09-5-22 16:06 發表
同大家say 個hi 先

新地步私人度極高, '巧'正

btw 執埋手尾, 下星期一可以正常運作

恭喜長老進佔新地步,下星期又可以努力 chat chat chat ,開張大吉 !

今日實係我開鋪

大家早晨

暴風雨食白麵包的格格上

原帖由 alicetong 於 09-5-23 09:10 發表
今日實係我開鋪

大家早晨

暴風雨食白麵包的格格上

格格

估到係您開舖喇,今日 2b 繼續食麥片做早餐,細 B 就梗係食左兩隻黑麵包啦,去左返學 lu 。。。。

我呢,晏 D 去市中心做 body 同 pedicure,直落踩出 Yaumatei 跟住山卡拉 din din .... 好似節目好豐富 最失敗就係落雨喇

太后
細B今日要返學呀..那兩隻黑麵包有無變左
掟C狗 咁硬呀 ,所以格格今朝都要食
齋白麵包去襯番 細b

嘩,您節目由朝去玩到晚喎..落大雨怕乜,您著對
boot boot襯靚靚那件格仔褸加牛仔褲
未得囉 ,仲有柴可夫斯基管接送

格格今日都成個女騎師咁款呀
[/img]
原帖由 2bzmummy 於 09-5-23 09:26 發表

格格

估到係您開舖喇,今日 2b 繼續食麥片做早餐,細 B 就梗係食左兩隻黑麵包啦,去左返學 lu 。。。。

我呢,晏 D 去市中心做 body 同 pedicure,直落踩出 Yaumatei 跟住山卡拉 din din .... 好似節 ...

原帖由 alicetong 於 09-5-23 09:36 發表
太后
細B今日要返學呀..那兩隻黑麵包有無變左
掟C狗 咁硬呀 ,所以格格今朝都要食
齋白麵包去襯番 細b

嘩,您節目由朝去玩到晚喎..落大雨怕乜,您著對
boot boot襯我地話靚靚0個件褸加條牛仔褲
未得囉 , ...

格格

細 B 要返學學 cello 嘛 兩隻黑麵包仲應該幾好食呀
但係我要去 pedicure,咪要等好耐先走得 ? 等我諗諗先

太后,

年紀大啦又運動得少, 氣功太極會0岩我掛..
我想知你學成點先, 覺得有冇效先考慮...

原帖由 2bzmummy 於 09-5-22 08:42 發表

真係有興趣?

我學既係 ”少林達摩面壁氣功”師傅六月份係 tue / thur 7 - 8 p.m. 有兩班初班會開,上課地點係旺角,有興趣 PM 或者 email 我,我可以幫您留位先,到時再決定去唔去都得 .... ...
[img align=right]http://xs511.xs.to/xs511/07021/dance009d23t.gif[/img]

太后,

點解咁多0野唔面, 要面壁0既,
有冇D係面向靚女, 面向靚太0架?

原帖由 2bzmummy 於 09-5-22 08:42 發表

真係有興趣?

我學既係 ”少林達摩面壁氣功”師傅六月份係 tue / thur 7 - 8 p.m. 有兩班初班會開,上課地點係旺角,有興趣 PM 或者 email 我,我可以幫您留位先,到時再決定去唔去都得 .... ...
[img align=right]http://xs511.xs.to/xs511/07021/dance009d23t.gif[/img]

太后,

係咪睇我炒得未?

我都有朝朝上黎望下見唔見您架

格格,

咁我一定有啦, 使唔使過D俾你呀?

原帖由 alicetong 於 09-5-22 09:43 發表
有無年過52歲呀 可能有豬流感抗體喎....

格格,

你不如練肉女心經啦, 一定唔會有我份...

原帖由 alicetong 於 09-5-22 09:48 發表
太后
格格唔想同46一班呀 佢嘈住我..我面
唔到壁架 ,另外 點解要將我罰大細山
個招變成氣功0既

格格,

你唔講我地都知你係"西"人啦!
只不過唔知你係點"西"法0者...

原帖由 alicetong 於 09-5-22 09:53 發表
46,
乜你都有興趣睇埋d家春秋古裝何生版架   
唔how意思:;pppp: ,格格一part都某睇過...
唔地除你講乜

原帖由 正46 於 09-5-23 19:43 發表
太后,

年紀大啦又運動得少, 氣功太極會0岩我掛..
我想知你學成點先, 覺得有冇效先考慮...

我係 0 運動細胞既,只係去左好過無去 我見同班有人上左兩三堂已經好有 feel ,所以我都會 keep 住去架 希望我可以有一日做到師傅講既打通任督二脈啦

原帖由 正46 於 09-5-23 19:46 發表
太后,

係咪睇我炒得未?

您講到我咁黑心 ?

早晨

想問有無人知道幾時先落完雨 ?

大家早晨好

雖然新地埗已開張大吉, 但長老又忍唔住自己咁閒, 其他人忙執拾, 呢星期都會幫下其他同事手, 盡快搞好

原帖由 2bzmummy 於 09-5-25 08:32 發表
早晨

想問有無人知道幾時先落完雨 ?

2b

端午將至, 邊有咁快落完雨呀 不過唔好似上星期六,日咁倒水法已經hello kitty lu~~~

原帖由 布甸仔媽媽 於 09-5-25 09:23 發表
大家早晨好

雖然新地埗已開張大吉, 但長老又忍唔住自己咁閒, 其他人忙執拾, 呢星期都會幫下其他同事手, 盡快搞好

長老

梗係要啦,大家夾手夾腳營造一個好既工作環境

原帖由 布甸仔媽媽 於 09-5-25 09:30 發表

2b

端午將至, 邊有咁快落完雨呀 不過唔好似上星期六,日咁倒水法已經hello kitty lu~~~

長老

我已經連續著左三日水靴喇
‹ 上一主題|下一主題