用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 中區有邊間幼稚園for女仔係好?
樓主: Sum107
go

中區有邊間幼稚園for女仔係好? [複製鏈接]

原帖由 spmok1999 於 09-3-12 21:12 發表
咁我都唔祈望我阿女可以考到咩名校, 但係我會比機會佢試, 如果係唔得我都唔會勉強阿女, 我想阿女入名呢個始終係事實, 但我並唔會因為入唔到而要罵/唱衰o個o的公認o既名校! 其實我都覺得英中聖嘉勒同高主教都唔錯, 只 ...

hmmm, in my point of view, i guess you will be happy if your kid can raise up in those FAMOUS schools.

if every mums are having the same thought as yours, i guess the schools in the government estates need to close down very soon.

原帖由 HIUYING_95 於 09-3-12 15:38 發表
你咁講似乎好睇唔起聖嘉勒同埋高主教喎!

我一對仔女分別係聖嘉勒到讀小二同埋係高主教到讀小一, 我自覺兩間都好好, 我覺得我當年放棄左聖心同埋聖公會係岩既!
...

Hiuying

May I know where to buy SC uniforms?

Thx

原帖由 HIUYING_95 於 09-3-13 18:46 發表
SC校服除左係金龍到有得訂造外, 係灣仔大皇東街都有得訂造。

Thank you HiuYing mummy.
‹ 上一主題|下一主題