用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 有冇人係太子分校【驛前】國際語學中心學日語嗎? ...
go

有冇人係太子分校【驛前】國際語學中心學日語嗎? [複製鏈接]

我報了名等夠人就會開班。我入過去中心參觀,雖然是細,但感覺幾舒適企理。我也去過「日經」旺角的中心,但環境我不太喜歡,而且萬一有意外,好似舊樓會危險些。(哈!是否想得太多呢?)另外,論壇上的媽咪似乎對「驛前」在QQclub的評論不錯. 故選了這間。

提一提,若你有興趣最好打電話問開班時間,因網的資料未必準。

原帖由 maymay32 於 09-3-17 12:39 發表
我上過去, 只係中間位置擺放了一些catalogue, 裏面黑漆漆, 招牌乜野都冇, 唔知仲以為黑店! 請問有家長報左太子分校讀日文嗎?

學緊嗱!好嗎?小朋友開心嗎?你小朋友讀緊「細仔班」或是「大仔班」?我仔仔等得好心急呢!

提一提考慮緊的媽咪,現在有promotion, 報名有暑期課程現金卷!

原帖由 luplup 於 09-3-18 23:34 發表
My son is learning Japanese there.  Though the school is not big, the classrooms are neat and have good natural light.  The teachers and the reception girl are very nice too.
‹ 上一主題|下一主題