用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 英華書院好定九龍華仁好
樓主: Ice1018
go

英華書院好定九龍華仁好 [複製鏈接]

原帖由 maningshan 於 09-3-29 00:08 發表

會考及格率是指考生有五科及格. 如果學校有100%會考及格率, 即是指該校的全部學生有五科及格. 而該校的某些學生可能有一, 兩科不及格, 但如該些學生有五科及格的話. 都會被計為會考及格.

老實說, 如果小學的成績 ...

合格的定義係人都知,但100%合格率真係無咩可能,成間學校點會個個讀書呀,仲要每人都中英數合格喎。

你好似覺得davidmimi撐緊九華咁,佢咪話左九華成績跌咗囉。

每次講親"九華"都有堆人砰砰聲走出來,仲有數據、有証據添,都幾有趣。

篇舊生網誌仲得意,好似八卦周刊,搵個亞嬌的舊同學出來講幾句,話佢讀書時已經好喪架,不過....篇野出得太多了,呢個post都出了兩次,在bk最少見廿次了。

昨晚凌晨呢道有人咪話老公係九華舊生,佢老公都話九華唔掂架,即時叫老公寫番個網誌出來,仲要好似人地咁,留全名及畢業年份。

...哎吔,唔記得你今朝DEL咗呢段添....sorry,當我無講過。

九華差到咁...我個細仔band3,搏得過嗎?

癈up咋,咪插呀

俾個新丁擺左d唔應該擺o既上來,全部証據...散晒!!!!

請pm我投票誰勝誰負,保証唔透露個人資料。

呢個post有1個傻的、多個奸的,但肯定無"咸"的,無人回咸網post係用番自己常用Login Name的,點解我知?? 睇我個Login Name都知我係男人啦!!

呢個post應該冚旗了,回覆都嘥氣啦!!!!
‹ 上一主題|下一主題