用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 09-10年讀九龍塘金巴倫道迦南N1 ~ 入來傾吓~ ...
go

09-10年讀九龍塘金巴倫道迦南N1 ~ 入來傾吓~ [複製鏈接]

hello...
我囡囡都係黎緊9月會係迦南返N1呢...
而一直返左佢地既Playgroup都7個月喇~
佢收左囡囡AM班,不過習慣唔到一早起身呀,所以黎緊25號返去會同佢轉PM班喇!
[/url]

School
     name           birth       class       bus       District  
(1) WTK            07/05      AM        Yes      
(2) Vianne媽咪   07/08      PM        Yes
(3) dorajoyce    07/08      pm        Yes     Mei Foo
(4) Justinwumom 07/03   AM         No   
(5) himichelle     07/01      AM        Yes      Kln Bay
(6) cherylyau_b(Sunee) 07/07   pm  no      Kwun Tong
(7) bloody           07/06    AM        not confirmed   Lai Chi kok
(8)rache            07/06     PM     Yes     Laichikok
(9)puipuiyan         07/03   PM     NO     Kln Bay

我會自己接送呀,所以唔搭校車喇,搭校車要成粒鐘,我真係唔忍心呢,寧願自己一日來回兩次送佢啦!
[/url]

我都好想知多唔多人會報呢???
我就心大心細,都係睇大圍決定咋!

原帖由 Beanbag 於 09-4-26 13:24 發表
我都想問下是否一定要讀8月份的課程?

張通告寫自由選擇喎
[/url]

我囡返下午,同埋我自己接呀,你呢???
係喎~如果真係讀預備班要最遲幾時交錢決定呀?

原帖由 himichelle 於 09-4-28 20:06 發表
咦!  puipuiyan, 你都係住 Kln Bay 呀! 唔知我地會唔會相遇呢?
[/url]
‹ 上一主題|下一主題