用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 有冇邊間泳會會教就快3歲o既小朋友游水? ...
go

有冇邊間泳會會教就快3歲o既小朋友游水? [複製鏈接]

阿仔仲有3個月就3歲嘞!我地住青衣,有冇邊間泳會肯收咁細o既小朋友,而又教得好呢?最好係近我地啦!
   0    0    0    0

我有friend 介紹http://www.harrywright.com.hk/但佢d location好唔方便我. 而且大部份都係 weeday 上.

不過如果我地夾到時間可以考慮自己組班wor. 有冇人有興趣星期六或日上?

I am interested.  Do you have more info?

原帖由 catlam123 於 09-4-17 18:31 發表
我有friend 介紹http://www.harrywright.com.hk/但佢d location好唔方便我. 而且大部份都係 weeday 上.

不過如果我地夾到時間可以考慮自己組班wor. 有冇人有興趣星期六或日上? ...

大力、你好吾好

可以參考一下這個www.lovekidsland.com
都是中小學體育老師,而且仲有專業游泳教練及幼兒親子游泳教師證書的
一來可以自組班,又可以報他們的班,是星期六/日的

Good wor. 有冇人有興趣自組維多利亞公園游泳池 星期日早上班呀?

原帖由 wendymore 於 09-4-28 16:29 發表
可以參考一下這個www.lovekidsland.com
都是中小學體育老師,而且仲有專業游泳教練及幼兒親子游泳教師證書的
一來可以自組班,又可以報他們的班,是星期六/日的 ...

I am interest to gather in Kwai Tsing area, pm me if anyone interested

原帖由 catlam123 於 09-4-28 22:16 發表
Good wor. 有冇人有興趣自組維多利亞公園游泳池 星期日早上班呀?

回覆 1# emily_ng 的文章

Awin

泳佳都可自組泳班(5-6個). 仲有85折.
‹ 上一主題|下一主題