用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 暑期活動唔聽你支笛,唔想佢喺屋企"吽"... ...
樓主: 蝦碌媽咪
go

暑期活動唔聽你支笛,唔想佢喺屋企"吽"... [複製鏈接]

醒目開學勳章

你同我嘅處境好似,你囡肯就範嗎?

原帖由 silviang 於 09-5-20 02:06 PM 發表
遲D準備同佢報英文, 上3個鐘頭堂, 等佢冇咁多時間係屋企

佢知道唔到佢唔肯, 都係為佢好啫, 而且只有2個星期. 不過到時佢自己一個人去到咁遠我又担心. 怕佢趁機同同學去行街. 其實我仲想佢去報下PHY, CHAM & BIO 等佢先了解下, 但我知佢一定唔肯制. 要諗下計先得.

原帖由 蝦碌媽咪 於 09-5-21 12:08 發表
你同我嘅處境好似,你囡肯就範嗎?

原帖由 snoopy008 於 09-5-19 18:04 發表
鵝老太,
請問你兒子在那裡學日文呢?  我女兒也很想學呀!
sorry,miss 咗你個 post

我仔係青年協會學 ge,不過幾年前 ge 事 lur~
其實職工盟、工聯會、社區中心都有開辦日文班,你可以去 look look

要專業而較有口碑嘅就去日本文化x會、中x校外進修、第x日語,而近來經常賣廣告 ge 早x田日語都唔錯,不過頗貴

Thanks for your informaiton.

原帖由 鵝老太 於 09-5-25 20:40 發表
sorry,miss 咗你個 post

我仔係青年協會學 ge,不過幾年前 ge 事 lur~
其實職工盟、工聯會、社區中心都有開辦日文班,你可以去 look look

要專業而較有口碑嘅就去日本文化x會、中x校外進修、第x日語,而近來 ...
‹ 上一主題|下一主題