用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 有冇校車資料由根德園去麗港城
go

有冇校車資料由根德園去麗港城 [複製鏈接]

早兩日收到根德園通知, 我囝waiting list 收咗上午班, 但剛比完留位費及書簿費, 學校說暫未有校車, 幾時有校車都答唔到, 只說有校車位就盡早通知.  所以望請各靚太太幫忙, 有冇由根德園去麗港城的校車資料. Thank you all!
   0    0    0    0

根據舊年個校車車站表, 麗港城16-17座(1期)同32-33座有pick up point, 而車費係$870, 今年唔知有無變動. 而我個仔就係坐褓母車既, 藍田上車都好似係$800. 褓母車同校車既分別係校車有KV老師跟車同受學校監管. 不果一般黎講坐校車, 小朋友係要早小小起身, 可能因為pick up point比較多既關係. 希望以上資料幫到妳
原帖由 carriehokan 於 09-5-9 12:20 發表
早兩日收到根德園通知, 我囝waiting list 收咗上午班, 但剛比完留位費及書簿費, 學校說暫未有校車, 幾時有校車都答唔到, 只說有校車位就盡早通知.  所以望請各靚太太幫忙, 有冇由根德園去麗港城的校車資料. Thank yo ...

原帖由 carriehokan 於 09-5-9 12:20 發表
早兩日收到根德園通知, 我囝waiting list 收咗上午班, 但剛比完留位費及書簿費, 學校說暫未有校車, 幾時有校車都答唔到, 只說有校車位就盡早通知.  所以望請各靚太太幫忙, 有冇由根德園去麗港城的校車資料. Thank yo ...

多謝你的寶貴意見!  
如有保姆車的資料, 可否P.M.給我?

原帖由 雙子媽媽 於 09-5-11 10:56 發表
根據舊年個校車車站表, 麗港城16-17座(1期)同32-33座有pick up point, 而車費係$870, 今年唔知有無變動. 而我個仔就係坐褓母車既, 藍田上車都好似係$800. 褓母車同校車既分別係校車有KV老師跟車同受學校監管. 不果一 ...

多謝你的寶貴意見.

但如果有其他的保姆車的資料, 可否P.M.給我?  THANK YOU!

carriehokan,

已PM妳. 我都係坐佢車.
原帖由 carriehokan 於 09-5-11 13:08 發表

多謝你的寶貴意見.

但如果有其他的保姆車的資料, 可否P.M.給我?  THANK YOU!

原帖由 雙子媽媽 於 09-5-11 14:05 發表
carriehokan,

已PM妳. 我都係坐佢車.

謝謝你! 我已收到你的pm, 好有用!

回覆 6# carriehokan 的文章

如有保姆車的資料, 可否P.M.給我?

回覆 5# 雙子媽媽 的文章

雙子媽媽
我都想要找保母車.. 可否給我聯絡tel ?plls pm me. thx!

雙子媽媽
我都想要找保母車比呀女..
可否給我聯絡tel ?pm我...謝謝

我個小朋友以前都是讀根德園的,當時除了校車,每區的褓姆車都有固定的褓姆車,每個褓姆車司機已負責該條行車線一段時間,你大可以放心讓你的小朋友乘坐。我以前住牛頭角,個司機叫梁叔叔,試個有一次因菲傭失職,沒有回家接我個女,我致電請梁叔叔幫我忙,送哂其他學生後,送我個女去我公司 (觀塘),到現在我和我個女都好記得佢,唔知佢現在點呢?

可否給我聯絡tel ?pm我..Many Thanks.

我都急需要找褓母車,可否pm聯絡資料給我,謝!

咁多位媽咪, 唔好意思呀, 我依家先睇到呢個thread, 我仔仔之前都係座梁叔叔車, 佢走九龍灣, 觀塘, 牛頭角, 藍田等地方. 我個人覺得佢好交帶, 仔仔幾時換季, 帶咩返學等等...佢同跟車ee都會提醒我. 本來升上K2雖然搬左屋, 我都打算照坐佢車, 不果因為佢既pick up point無校車咁近我新屋, 奈何都要放棄. 我會逐一PM梁叔叔個電話比妳地.

P.S. 以我所知佢今年係無加車費, 都係$800.

原帖由 凍奶茶 於 09-7-10 21:05 發表
我個小朋友以前都是讀根德園的,當時除了校車,每區的褓姆車都有固定的褓姆車,每個褓姆車司機已負責該條行車線一段時間,你大可以放心讓你的小朋友乘坐。我以前住牛頭角,個司機叫梁叔叔,試個有一次因菲傭失職,沒有回家接我個女 ...

我都想要保姆車的資料因找了好耐都冇, 可否P.M.給我?  THANK YOU!

你好~因小朋友沒有校車坐~鯉安苑到觀塘官立小學~可以給資料我嗎~謝謝你^^!

可唔可以比梁叔叔資料我呀
[email protected]

delete......

原帖由 雙子媽媽 於 09-8-17 17:36 發表
咁多位媽咪, 唔好意思呀, 我依家先睇到呢個thread, 我仔仔之前都係座梁叔叔車, 佢走九龍灣, 觀塘, 牛頭角, 藍田等地方. 我個人覺得佢好交帶, 仔仔幾時換季, 帶咩返學等等...佢同跟車ee都會提醒我. 本來升上K2雖然搬 ...

感謝天父所賜一切恩惠, 我們誠心感謝您, 因主耶穌基督之名, 亞孟。
‹ 上一主題|下一主題