用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 蘇浙小學校 09年9月入讀蘇浙幼稚園K1既家長, 入黎 CHAT 下啦 !!! ...
go

09年9月入讀蘇浙幼稚園K1既家長, 入黎 CHAT 下啦 !!! [複製鏈接]

大家好, 我都收到學校電話通知, 我囡囡會讀K1I班...I班咪即係有成9班, 請問有無媽咪知道是否以往都是開這麼多班的?
我有些問題問電話裏的職員, 她全部都說不知道, 只說老師會於8月底再聯絡我, 是否大家都是這樣?好無奈哦...想了解多些學校情況都好似無途徑咁...

大家好, 我囡囡9月讀K1I, ...請問大家買咗書未呀? 是否已齊書? 因我住柴灣, 有無人知道除了書單上位於天后的書店外, 有其他就近的書店可買書? THX.

HI, 你好...我囡囡GROUP A, 老師都OK, 都有講清楚資料, 但無提我書本要入膠袋呀 (可能我聽唔清楚佢講普通話...^_^...)

但請問係咪下星期就會返正常上課時間及有校車架LA?? 我老公果次返學校見到K1I班TOTAL有37個小朋友...我囡囡學號13號...我諗老師按學生學號黎安排GROUP A OR B
原帖由 paltiBB 於 09-8-30 14:49 發表
kimmi / BB妹媽咪 / jesswong218 / ChloeZX,

over over, 各位好!! 你地小朋友返邊果session?? 我囡囡返2rd session 即3:30pm 上課. 打電話來的老師給我印象好有交帶, 清楚說明 9月1日上課的須知:

1) 穿校服
2) 上 ...
‹ 上一主題|下一主題