用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 民生書院幼稚園 - Sept 2009 (K1) 的家長請進來 ...
go

民生書院幼稚園 - Sept 2009 (K1) 的家長請進來 [複製鏈接]

你o地好呀, 我都好開心見到呢個 topic 呢
我個女女啱啱收到通知可以由下午班轉上午班啦
開心死~ ^.^

原帖由 ritaloklok 於 09-5-22 10:08 發表
我囝囝9月會讀 k1 am班~
(終於見到呢個 topic 囉 )

我女女今年都讀 k1 am class 呀
多多指教呀 ^.^ 我住新界區架~

原帖由 WanWah 於 09-5-22 12:20 發表
我女女今年讀k1 ...am class...你哋住邊區呀?

我住北區架 =.='' 仲遠
不過我會親身帶呀女出九龍塘坐校車
因為由北區直接坐校車實在太耐啦 親身帶呀女返到幼稚園又就唔啱返工時間
希望呢個係比較好既方法囉

可能我個女一向坐慣長途車啦 所以都 ok 最多朝朝坐頭等 博無咁迫同有位坐囉 >.<''

原帖由 YYB 於 09-5-23 09:33 發表

hi, michellebaby,

我都係新界友,我住青衣,担心緊返學路程遠,女女會好辛苦,請問你住邊區?

Thanks a lot 啊, 我已經 pm 你啦。
因為還未收到編班結果 所以只留了以下的資料:
1.) am/pm
2.) contact
3.) email address

原帖由 makcyc 於 09-5-23 23:37 發表
Hi, I'm glad that there are so many kids will be attending MS, may I suggest that we can make a forum?  If you're interest, you may pm me your contact & email address, so that I can help to prepare th ...

‹ 上一主題|下一主題