用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 仔女經 - Part 32 之 ”暑假後就高中了,係咪要結束營業 ...
樓主: 2bzmummy
go

仔女經 - Part 32 之 ”暑假後就高中了,係咪要結束營業?” [複製鏈接]

發生咩事咁~~~~
凡事都有定期 、 天下萬務都有定時 . 生有時 、 死有時 .

原帖由 sorlo 於 09-5-27 11:15 發表
發生咩事咁~~~~

sorlo

因為您都好耐無上黎囉 :;pppp: :;pppp:

原帖由 alicetong 於 09-5-27 11:01 發表
長老
格格想聽下仔女經0既歷史呀 開國功臣唔係
長老您咩?係叻媽....

格格

其實開初係我, sorlo 同埋叻媽傾開, 越傾越啱咀型, 跟住叻媽就係初中開個地埗>>>仔女經

原帖由 2bzmummy 於 09-5-27 11:18 發表

sorlo

因為您都好耐無上黎囉 :;pppp: :;pppp:

sorlo

太后發火, 非同少可, 各位好快快現身

原帖由 布甸仔媽媽 於 09-5-27 11:28 發表

格格

其實開初係我, sorlo 同埋叻媽傾開, 越傾越啱咀型, 跟住叻媽就係初中開個地埗>>>仔女經

長老

我應該係 06 年下半年中入黎既 .........

2b

我係06年尾, 時光飛逝, 轉眼間已差不多三年啦

原帖由 2bzmummy 於 09-5-27 12:14 發表

長老

太后
咁格格係幾時呀 您知我woo sir sir架啦

原帖由 2bzmummy 於 09-5-27 12:14 發表

長老

長老
原來有段故0既... 咁跟住邊個先
後次序加入呀

原帖由 布甸仔媽媽 於 09-5-27 11:28 發表

格格

醒目開學勳章

HIHI!ALL:

噢!2b做乜樹咁感觸~正所謂人多有人多chat,人小小有人小chat~萬萬不可摺啊!

又係曬的時候,話說昨天係betty農曆生日,呀偉哥都好攪鬼喎!係公司門外摘左幾條佢話食得的蘆薈,食飽飽就好勤力地係樹切切切,批批批,佢話整個蘆薈燉冰超比我飲,其他的用黎敷面,面就拿拿聲敷,食就燉到11點幾先有得食..

問佢蘆薈有乜效用,佢話排毒喎....叫我淨番果的放入雪櫃冰凍飲....嘩!今朝食食下早餐,果真排毒黎料...肚痛到好似生得咁,額頭標晒汗,我吾洗鏡都知自己乜樣,似中毒樣多啊!

不過都多謝晒佢咁有心思啦!

betty

原帖由 alicetong 於 09-5-27 12:54 發表
長老
原來有段故0既... 咁跟住邊個先
後次序加入呀

格格

如果我無記錯應該係叻媽, sorlo & 我係最先傾開, 跟住2b & rc 加入, vivi & smum 就差唔多同時期啦, 其間有位甜媽加入, 當然之後唔少得格格您啦, 您介紹Lmum, 2b介紹betty入呢間舖, 當然46兄見咁多靚女, 都忍唔住要入0黎坐一坐, 吹吹水咁囉

原帖由 bettylam 於 09-5-27 13:14 發表
HIHI!ALL:

噢!2b做乜樹咁感觸~正所謂人多有人多chat,人小小有人小chat~萬萬不可摺啊!

又係曬的時候,話說昨天係betty農曆生日,呀偉哥都好攪鬼喎!係公司門外摘左幾條佢話食得的蘆薈,食飽飽就好勤力地係樹切切切,批批 ...

betty

由上星期六開始天氣不停倒水般落雨, 難得您上0黎曬下, 唔係阿2b又呻呢度'au'霉兼'au'菇lu~~~

話事話阿偉哥真係用心良苦幫您排毒, 不過就重手兼失手佐點bor

原帖由 smum 於 09-5-27 12:20 發表
2b

我係06年尾, 時光飛逝, 轉眼間已差不多三年啦

smum

睇番我既註冊日期,我都應該係 06 尾到 07 頭入黎架喎

原帖由 bettylam 於 09-5-27 13:14 發表
HIHI!ALL:

又係曬的時候,話說昨天係betty農曆生日,呀偉哥都好攪鬼喎!係公司門外摘左幾條佢話食得的蘆薈,食飽飽就好勤力地係樹切切切,批批 ...

Betty

您仲好講,叫左上星期五 gathering,您又話遲 D 覆,跟住去如黃鶴,無尾飛舵 。。。。。 :;pppp: :;pppp:

偉哥好攪鬼喎 補祝您生日快樂呀,陽曆過左未呀 ?去九香食補飛有電視框喎

2b

我地同期
原帖由 2bzmummy 於 09-5-27 14:17 發表

smum

睇番我既註冊日期,我都應該係 06 尾到 07 頭入黎架喎

原帖由 smum 於 09-5-27 14:43 發表
2b

我地同期

smum

我仲記得 07 年頭幫 vivi 擔心大細水既升中,話咁快佢地就快升 F.3

2b

開心嘅時刻好易過
原帖由 2bzmummy 於 09-5-27 14:57 發表

smum

我仲記得 07 年頭幫 vivi 擔心大細水既升中,話咁快佢地就快升 F.3

原帖由 2bzmummy 於 09-5-27 14:57 發表

smum

2b, smum

時間飛逝.....噚日聽王丹提起佢二十年前只是小伙子一名, 而家已步入四十中年了, 相對那天的人和事仍歷歷在目

原帖由 布甸仔媽媽 於 09-5-27 15:06 發表

2b, smum

時間飛逝.....噚日聽王丹提起佢二十年前只是小伙子一名, 而家已步入四十中年了, 相對那天的人和事仍歷歷在目

長老

Yes 黃毛小子變左中年叔父 ..........

長老,

呢點大家都公認架啦

原帖由 布甸仔媽媽 於 09-5-27 10:51 發表

2b

您簡直係呢間鋪的表表者啦

2b,

雖然大細水好快就升上F.3, 但係您唔駛 wor~~~~

smum

‹ 上一主題|下一主題