用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 和富慈善基金李宗德小學 09/10將入讀李小既家長....最後決定!
樓主: choimum
go

09/10將入讀李小既家長....最後決定! [複製鏈接]

原帖由 choimum 於 09-5-31 12:24 發表
由李小confirm咗收阿囡入讀之後,我巳經好耐無再上BK睇李小既話題喇,直至今日諗住响暑假前UPDATE吓D資料但睇完之後感覺係...好驚嚇呀!

SO, 請問各位09/10將入讀李小既家長, 請問會否繼續比囝囡入讀李小 OR 大家巳經 ...

唔去你就笨,大把人排隊等入去讀,始終都係英文小學

原帖由 WikMa 於 09-7-6 14:19 發表
謝謝baker, 很詳細的資料!
本來學校取消了小一座談會, 自己都很茫然, 還好有BK這個平台, 不知有沒有家教會的成員在, 是否可以搞個"網上小一座談會", 指點一下小一家長們?

自己也想知道新校長上任了嗎?   ...

如無意外,學校小一座談會在8月22日(星期六)下午二時舉行,敬請留意

原帖由 Didi711 於 09-7-7 07:55 發表
Hi,我囝囝暑假後就K3,我想幫佢報李小,我應該點做,有冇mami可以教吓我,Thank you~

Didi711 你可以留意李小網址:
   http://www.wfjlps.edu.hk/

以往8月份學校會公佈有關入學事宜,download 張入學申請表格(2010/2011)墳好交回學校等面試通知便可
‹ 上一主題|下一主題