用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖若瑟小學 2009 小一家長入黎傾下
go

2009 小一家長入黎傾下 [複製鏈接]

回覆 5# ahpei 的文章

點解你咁快可以知道你個仔入1b班, 係咪每一個人都知道編入去邊一班?

點解你咁快可以知道你個仔入1b班, 係咪每一個人都知道編入去邊一班?

原帖由 ahpei 於 09-6-9 14:39 發表
今朝去左註冊啦 ! 阿仔編左 1B 班, 請問有無其他家長註左冊呀 ?

Dear Derdad,

是的, 其實今年 (2009/10) 得 150個學額, 於自行分配時已經收左81 個, 即收左好多世襲同埋哥哥係度讀果d 小朋友, 到統一派位時 ...

回覆 1# ahpei 的文章

Thanks!  Seeing you Jul 6

回覆 1# ahpei 的文章

Memo indicated that the meeting is only for 1 person to attend.  Do you think parents (2 person) can join together?

回覆 1# GogoCheung 的文章

唔該哂!嚇死我啦。

我係 working mum, 所以我真係好怕呀!怕仔仔同自己配合唔到, 唔該哂。

Thanks for reminder.  By the way, is it cheaper  when we buy the textbook on the July 6?

原帖由 matt_mami 於 09-6-24 12:28 發表
Our sons will not need to attend the meeting on July 6.  Please check the school's website for details. [/quote]
‹ 上一主題|下一主題