用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 中華基督教會基華小學(九龍塘) 09年9月入讀基華小一的家長請進 ^^
go

09年9月入讀基華小一的家長請進 ^^ [複製鏈接]

HI, 我住紅磡都未搞校車喎, 校車公司不知所謂,冇從家長立場睇,非常差,最好學校睇到我地D問題
原帖由 仙姐 於 09-7-28 12:16 發表
Hi all,

希望以後大家多多交流下呀!!!!

統計一下先
仙姐...................Boy....lShatin........Blue
HIN2003............Boy.....Lam Tin.......Red
yanhomn...........Boy............Yellow
Lovely_ ...

仙姐, 有沒有其他路線的褓姆車電話??? 紅磡有沒有??

原帖由 仙姐 於 09-7-31 14:52 發表
WATHT,

我前兩日揾到個鄧太....有車由九龍塘去沙田...但收1200蚊呀))))))))

今日又比我揾到個秦太....但要等覆...佢收900-1000到...好合理...你打去問下秦太留底資料先啦...越多人留資料...越大機會開得成線...秦 ...

仙姐

THX ,學校的的褓姆車貴得過份, 搶錢唔知係咪判上判來做, 所以咁貴,張小姐係咪學校D職員??

原帖由 仙姐 於 09-8-4 11:30 發表
ponysee & eemother,

sorry ar....我冇呢兩區d電話...沙田個d都係朋友幫我揾!!

今日學校個邊refer負責保母車既張小姐打左比我..佢話因為都係呢兩日先收到學校呢d資料開始打比我地!! 車費係1350))))))) 仲貴過鄧太. ...
‹ 上一主題|下一主題