用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖保祿天主教小學 2009/10 聖保祿天主教小學小三
樓主: YongXin
go

2009/10 聖保祿天主教小學小三 [複製鏈接]

祝各位媽咪 心想事成,仔女識自動波做功課和溫習,最緊要身體健康!

原帖由 YongXin 於 10-2-12 11:21 發表
我祝各位靚太:闔家平安健康,仔女聽教老公聽話!

Rattie,

真係天大的好消息! 你同囡囡都好厲害啊!    Congratulations!!

我個人認為兩校的客觀條件,在報名前你同囡囡一早已考慮過。既然現在有offer,若放棄了,這麼難得的機會,將來不會後悔嗎??   勇往直前吧!!!     

原帖由 Rattie 於 10-3-29 15:25 發表
好多謝你哋嘅support,特別係你呀YongXin,你嘅comments mean a lot to me!

亞囡知道後好興奮,覺得係對佢嘅一種肯定,同輩間自信心提高哂。

我唔係謙,班主任嘅評價一路都係” 中上,唔算標青” 果隻。亞囡嘅總平均分從來未A ...

請問舊生註冊日 (7月8日), 亞女會做甚麼? 家長要出席嗎?

YongXin,

Thanks so much.  

不過我很懷疑我家小姐曉唔曉?  
會有媽媽嗰日同亞女一起返嗎?

原帖由 YongXin 於 10-5-26 23:04 發表
會交簿費,交0左就當你出年會繼續讀。

有下學年新書賣,可以比cheque大小姐返去買就得,叫佢自己抬返屋企,書局執好一套套書有個膠袋裝住,未齊既書會寫明開學派。

仲會有運動服攤檔,大小姐如果識可以照版定衫。

所以,啊媽唔 ...
‹ 上一主題|下一主題