用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 屯門區派位
go

屯門區派位 [複製鏈接]

派第二,馬可賓.
叩陳瑞芝得咗!
[size=large]大家好,我叫D 打 !!  唯一偶像是 ANITA MUI 梅艷芳!! :wave:  :wave:.[size=medium]計起都有20年啦.

自行1.陳瑞芝 2. 梁銶琚
抽獎 1. 陳瑞芝 2..中中
派不到第一志願, 預咗陳瑞芝叩門.反正梁銶琚都冇叩門位.....又有聯系小學,學位又小咗...... 我唔係佢既聯系小學.

原帖由 0120 於 09-7-9 16:15 發表
hi dder :
如冇記錯~係考梁銶琚wor, 你去叩陳瑞芝既梁銶琚  
[size=large]大家好,我叫D 打 !!  唯一偶像是 ANITA MUI 梅艷芳!! :wave:  :wave:.[size=medium]計起都有20年啦.

甘你就機會大好多.....
梁銶琚我都有second in.
表示. 有second in 未必實收.
冇 second in 就一定唔收.
不過有second in 已經好好啦.....

甘你咪唔知係咪自行收咗定派入去?

原帖由 0120 於 09-7-10 17:18 發表
胡少渠梗係聯繫la  

thanks you.....大家甘話

原帖由 0120 於 09-7-11 10:28 發表
你個女都叻la~
叩鯟瑞芝都收左佢

甘20號編班先知係唔係同班同學..哈!
甘你即係自行收咗你.好彩你有填咋..梁中無叩門位.....

原帖由 carriewu929 於 09-7-15 10:21 發表

hi dder,
我個女都係陳瑞芝,到時有機會做同學la~
我個女讀何小.在自行時1st choice:梁中 : 2nd choice:陳
中(一心諗住入梁中,我最初只打算填梁中,後黎老師建議我多放一間英中做2nd choice,我就棄董中選陳中{唔想個 ...

網頁睇唔到既..

今日去學校睇咗啦...
唔該哂..

原帖由 carriewu929 於 09-7-18 21:52 發表

今日分班個list俾學校delete左,我print左張list出黎
你想知你PM你女女個中文名俾我,我覆你啦~
‹ 上一主題|下一主題