用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 有無今年升小一既家長,小朋友係跳緊拉丁舞,入黎傾吓? ...
樓主: wingyeunglilo
go

有無今年升小一既家長,小朋友係跳緊拉丁舞,入黎傾吓? [複製鏈接]

原帖由 wingyeunglilo 於 09-7-15 09:11 PM 發表
係囉,各位家長有無好介紹?

me 2,
may i know somemore details?
I live in Kln side!
[img]http://www.onfinite.com/libraries2/22706/1284267//TN_611048494071213072358.jpg[img/]

wow !can l have some detail in shatin or kowloon ? I live in Shatin , thank you!
原帖由 PARROTMUM 於 09-7-14 17:14 發表

我表弟係太子學開, 剛剛先跟老師去台灣比賽, 佢話佢個老師幾好又唔貴, 下次見佢我問佢攞地址比你

上網睇小學到學拉丁好似只係7xx / 12堂
now 而亞囡係仁愛堂就240/8堂 ...

醒目開學勳章 王國長老

我朋友個女女, 暑假至開始學, 上星期比賽已經拎到季軍
不過聽佢講要$400一個鐘
(請唔好pm我介紹, 我都唔知邊間學校)
其實我見過佢跳的, 可能學得唔耐, 動作似乎生硬左d, 而我見我女學左幾年體操, 原來唔覺唔覺已經學到d好靚好自然既姿勢(我一直以為side緊學費), 攪到我心思思又想佢學跳舞, 不過$400太貴了, 如果有好介紹都pm下我啦
‹ 上一主題|下一主題