用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 聖公會幼稚園將暫遷校.想小朋友就近返學,請比意見... ...
go

聖公會幼稚園將暫遷校.想小朋友就近返學,請比意見... [複製鏈接]

緊急求中西區幼稚園K1學位

http://forum.edu-kingdom.com/viewthread.php?tid=2136489&extra=page%3D1

雖然 ,我都註冊了,不過 ,都係想留中西區返學,
因為好想小朋友就近返學,.請比意見我.
   0    0    0    0

我有朋友建議話唔好轉聖保羅堂wor.佢話如果skh真係要搬到MB..咁正校應該都將開始會有工程進行緊.咁成日都係o度砰~砰~砰...或者進行什麼勘土0既工程.我相信應該都幾嘈鬧.同埋.如果小朋友返學.雖然係隔離..我估都要被逼做吸塵機.大家認為??
不過咁講.朋友話聖保羅堂都幾full  mouth:" />
唔使冀望la.....機會實在太少(就算有學位.應該都唔會多.始終人o地本身有後補位.)

原帖由 tungb 於 09-7-17 00:56 發表
我都有搵過我屋企附近, 不過當然無位。本來開開心心番學, 而家就

我問過好多SKH家長.無論係新生家長定舊生家長.   大部份都係話暫時讀住先...,講真,大家都好無奈.....,  

原帖由 JKTL 於 09-7-19 21:41 發表
我放棄.暫時讀住先,因為間間學校都話要等.
‹ 上一主題|下一主題