用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 有意或將會入讀九龍塘朗思Think International School) ...
go

有意或將會入讀九龍塘朗思Think International School)請注意 [複製鏈接]

我都有朋友話個女讀緊呢間好好喎, 可能佢無咩要求啦

總括來講每個家長對學校總有不同期望

其實我之前都有看過其他9284出的POST, 我都俾佢插過, 話我下下問人讀邊間, 我電腦唔叻嘛, 咁都要俾佢話

原帖由 Monday712 於 10-9-4 16:21 發表
9284  would you please PM me your search information as I don't have too much inf. for my baby boy.

With best regards
Monday

我覺得她的資料都唔係咁中肯, 有些好好的學校都被她評為一文不值

原帖由 9284 於 10-9-5 09:57 發表
係?我膽敢對咁多位BK MAMA 講,我想比我個女入果D學校,我全部都到訪過每一間學校,同不少於5個家長問過學校的實際情況,我落過幾多功夫做資料搜集,你唔清楚的話,就唔好challenge人地,我而家大大話話實地調查過20間,你咁樣咩都唔知就去"放炮 ...

真係唔好意思, 我真係無禮貌, 我只係發表我自己心聲, sorry
‹ 上一主題|下一主題