用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 根德園幼稚園 請問知唔知有冇保母車由 根德園去銅鑼灣/灣仔?? ...
go

請問知唔知有冇保母車由 根德園去銅鑼灣/灣仔?? [複製鏈接]

如題! THANKS
   0    0    0    0
小B係29/04出世,3.1kg07May ~ 3.33kg19May ~ 4.08kg04Jun ~ 5.05kg09Jul ~ 6.64kg, 61cm height, 39.5cm head10Sep ~ 8.16kg, 65.5cm height, 42.5cm head05Nov ~ 8.85kg, 70cm height, 44cm head06May ~ 10.24kg, 45.9cm head

你可以嘗試打90511493(張太)問問,因為我今個學期都因搬到炮台山而要幫囝囝找褓姆車番KV,我在st.cat果邊見到有這介紹,通常褓姆車會載好多間學校嘅學生,我都留咗資料俾佢哋,佢哋話最遲8月中會知道是否開得成呢條路線,就算他們不接也會介紹行家給我,你快d打去問下啦!

Thank you
原帖由 fennieho 於 09-8-11 00:19 發表
你可以嘗試打90511493(張太)問問,因為我今個學期都因搬到炮台山而要幫囝囝找褓姆車番KV,我在st.cat果邊見到有這介紹,通常褓姆車會載好多間學校嘅學生,我都留咗資料俾佢哋,佢哋話最遲8月中會知道是否開得成呢條路線, ...
小B係29/04出世,3.1kg07May ~ 3.33kg19May ~ 4.08kg04Jun ~ 5.05kg09Jul ~ 6.64kg, 61cm height, 39.5cm head10Sep ~ 8.16kg, 65.5cm height, 42.5cm head05Nov ~ 8.85kg, 70cm height, 44cm head06May ~ 10.24kg, 45.9cm head
‹ 上一主題|下一主題