用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 2009第15屆香港-亞洲鋼琴公開比賽?
go

2009第15屆香港-亞洲鋼琴公開比賽? [複製鏈接]

請問知否已入圍的,可以在決賽時轉歌嗎?
另, 據說得85分的可獲一等獎証書,是兩張分紙加出來的平均分嗎?

原帖由 billyyanst 於 09-8-27 17:39 發表
唔係!果度成座都係教會自己物業, 比較似商業大廈...

係用三角琴, 評判兩個, 各人有一張分紙, 上面有每首歌的評語, 另外有總分, 大約有5-6項及以A-E評級

工作人員話大約有一半人入圍, d 工作人員話2張分紙加埋平均分 ...

入到決賽的媽咪,請問你地的仔女會轉歌嗎?

請問同一個比賽組別,也會分作幾時段比賽, 咁點知自己係邊段時間?

原帖由 AMYBB111 於 09-9-21 09:19 發表
hi..cmchang

恭喜哂..到時我地囝囝同囡囡咪可以一起比賽..唔知上次初賽我地係唔係已經係一起呢? d小朋友真係彈得好好呀

嘩,好叻女啊!  congrat!
請問同場多內地來的高手嗎? 你覺得同香港孩子比較水準如何?

我個女參加free choice組,我怕佢緊張,叫定佢唔好諗名次,做好自己就夠.請問沒有名次的是否有分數和comment?

原帖由 晞晴媽咪 於 09-10-1 18:03 發表
今日小女參加八級獨奏決賽, 好好彩獲得第三名呀! 不枉全家人晨咁早出大會堂同佢打氣... yeah...

晞晴媽咪

我希望自己的孩子也有這一份愛心.

原帖由 fong媽 於 09-10-2 21:20 發表
別誤會, 我所指的不是那女生如你所講的"發台温"而感到有趣, 我並不是那意思,
我覺有趣的是, 就是我所講的最後那幾句吧了, 會走出去幫她嗎?
‹ 上一主題|下一主題