用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 Form 1 happy life, 召集靚c9
樓主: jazzmama
go

Form 1 happy life, 召集靚c9 [複製鏈接]

醒目開學勳章

大家買齊晒書未??

琴日同兩孖寶去書展,matthew 話見到浸大E神:;pppp: :;pppp: :;pppp:
我有一顆夜空中最閃耀的星星,我有一個墮入凡間的小天使,還有一個祇能容下我的宇宙。多謝恩賜津津樂道

醒目開學勳章

原帖由 InMaMa 於 10-7-28 00:21 發表
Hi all,

我個女最終都升到班喇, 真係捏一額汗呢!

InMa
真鄧你開心 終於放心晒!
我有一顆夜空中最閃耀的星星,我有一個墮入凡間的小天使,還有一個祇能容下我的宇宙。多謝恩賜津津樂道

醒目開學勳章

想問 mami 家陣去邊幫d仔買衫???最煩係買褲,褲頭要細褲管又要長 仲要平,唔係轉頭已然唔著 之前買左兩對 birkenstock 今年已然著唔入,肉赤到我

醒目開學勳章

原帖由 hhma 於 10-7-29 20:51 發表
三間OR一tick
即係揀著運動衫。禁牛仔褲呢?有時係街見到跟 matthew 禁上下身材而著得又對我胃,真係想捉住佢問"哥仔,你d靚衫係邊樹買?"唉!大人褲又唔夠腰粗,買小童又唔夠褲長。

醒目開學勳章

In Mama>>

天從人願!亞女一定過到呢一關!

醒目開學勳章

原帖由 Eva 於 10-8-4 23:27 發表
Dear All
Long time no see, 因為早排時時login唔到,之後就一直無入lai。 大家好呀!

匯報一下先。阿女終於嘗試她第一次肥佬的滋味。大考的英國文學差4分才合格。其他科目雖然合格,但比上學期退步了。她的借口還是未習 ...

Eva>>你揀個間補習係米專補HY?係米土瓜灣?可 pm 我資料嗎?(留番第時比細女 )我都臨急係土瓜灣搵左間幫 matthew 暑假補中文!
‹ 上一主題|下一主題