用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 備戰大學 仔女經<<Part 34>> 之...3 年白老鼠實驗,正式開始! ...
樓主: 2bzmummy
go

仔女經<<Part 34>> 之...3 年白老鼠實驗,正式開始! [複製鏈接]

長老,

你講得0岩呀, 就你驚你地話我含沙射影所以先唔買.

原帖由 布甸仔媽媽 於 09-9-9 15:26 發表

車....咪買幾隻無牙老虎公仔做手信 係咪您驚您隻乸誤會您含沙射影呀
[img align=right]http://xs511.xs.to/xs511/07021/dance009d23t.gif[/img]

早晨呀

掛住您地尋晚夜機返來啦,不過有激氣野,得閒先慢慢講
原來寶貝仔返左黎,怪不得聲都唔聲就唔見人,去玩一兩日都好呀
您都無話過我聽大埔係您地頭,證明您無溫書,我一向都有係度講,每個星期日都會去架 :;pppp: :;pppp:
格格
竟然 weekday 都可以同巨山去拍拖,難得難得 !
長老
收到隻貓,唔該晒
Dear Betty
您又係後知後覺既,中國人最八卦,長長久久喎,仲唔趨之若騖咩 。。。。

細 b 今日病假在家 一早要幫佢打番學校告假

good morning

2b

Welcome Back

細b無咩事呀嗎 秋涼啦, 小心身體呀
原帖由 2bzmummy 於 09-9-10 08:54 發表
早晨呀

您都無話過我聽大埔係您地頭,證明您無溫書,我一向都有係度 ...

大家早晨

2b,

一班姐妹咪一樣掛住您
有咩激氣嘢呀, 有機會就講嚟聽下~~

46,

去左長隆玩咁正呀, 您年紀大喎, 玩埋d 咁刺激o既玩意受唔受到呀,我上年就同大細水去玩過, 我哋去果日剛剛打完風, 又係無咩人,唔駛點排隊,不過我就要食驚風散囉

原帖由 2bzmummy 於 09-9-10 08:54 發表
早晨呀

您都無話過我聽大埔係您地頭,證明您無溫書,我一向都有係度 ...

大家好 骨摩令

太后您返來0拿

太后
細b無咩麻.. 轉天氣要小心保重呀:D

weekday開5點35分場,
放工睇完剛好8點回家吃晚飯

46,
一號風球吹你返0黎0拿...
最歡喜係太子 陪你老人家去捉白老虎
好好享受家庭樂啊

原帖由 正46 於 09-9-9 12:13 發表
格格,

乜你好鐘意"成秋"咩?

太后,

我無講個仔返0左0黎喎, 佢0岩0岩開始第二期實習.

早晨呀

[img align=right]http://xs511.xs.to/xs511/07021/dance009d23t.gif[/img]

2b,

咁細b 點呀....咩事唔舒服呀...

46,
質疑太后同格格  

夠竟你有幾多個

原帖由 正46 於 09-9-9 12:10 發表
對呀長老, 暑假就無謂同你地有小朋友0既爭啦, 又貴. 前日去長隆水上樂團隊都唔使排咁滯, 不過, 個仔話: 無人排隊邊過引0架, 一D氣氛都冇....

...

原帖由 正46 於 09-9-10 09:34 發表
太后,

我無講個仔返0左0黎喎, 佢0岩0岩開始第二期實習.

令公子讀咩 major ? 要實習既 ?

大家早晨好

2b

welcome back   

細B無咩事嘛, 呢排天氣一早清涼, 中午又熱, 細菌四周都有, 小心小心為上

原帖由 alicetong 於 09-9-10 09:52 發表
46,
夠竟你有幾多個仔呀

alice

有埋46嫂去, 當然係俾得人知的仔啦

原帖由 布甸仔媽媽 於 09-9-10 10:04 發表
大家早晨好

2b

welcome back   

細B無咩事嘛, 呢排天氣一早清涼, 中午又熱, 細菌四周都有, 小心小心為上

長老

我尋日打俾佢聽到佢咳,當然叫佢去請醫生飲茶啦,10點幾返到屋企,原來仲有發燒添 ...

好在今朝已經無燒

原帖由 2bzmummy 於 09-9-10 09:56 發表

令公子讀咩 major ? 要實習既 ?

我都想八卦埋一份, 願聞其詳

原帖由 2bzmummy 於 09-9-10 10:07 發表

長老

我尋日打俾佢聽到佢咳,當然叫佢去請醫生飲茶啦,10點幾返到屋企,原來仲有發燒添 ...

好在今朝已經無燒

2b

雖然今朝無發燒, 不過咁叫細B食多兩次退燒藥, 飲多點暖水, 休息下, 後生仔好快復原

係呀, 長老講得啱, 雖然今朝無發燒, 但係都係要觀察下,叫細b 繼續食藥同飲多d 水, 休息多d

原帖由 布甸仔媽媽 於 09-9-10 10:11 發表

2b

雖然今朝無發燒, 不過咁叫細B食多兩次退燒藥, 飲多點暖水, 休息下, 後生仔好快復原

原帖由 布甸仔媽媽 於 09-9-10 10:11 發表

2b

長老

我見到佢都好精神,應該無乜樹,所以問左佢去唔去補習囉

原帖由 2bzmummy 於 09-9-10 10:18 發表

長老

我見到佢都好精神,應該無乜樹,所以問左佢去唔去補習囉

2b

咁後生仔抖半日都可以架, 如精神許可, 去補習都無可厚非

原帖由 布甸仔媽媽 於 09-9-10 10:33 發表

2b

咁後生仔抖半日都可以架, 如精神許可, 去補習都無可厚非

有少少覺得自己好衰咁 。。。。。
‹ 上一主題|下一主題