用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 備戰大學 仔女經<<Part 34>> 之...3 年白老鼠實驗,正式開始! ...
樓主: 2bzmummy
go

仔女經<<Part 34>> 之...3 年白老鼠實驗,正式開始! [複製鏈接]

點忙 都要說聲"早"
老虎追到我褲甩呀... ,
問左我4次幾時搞得掂....

接待完貴賓的 2B,已經到家,今晚會同 sorlo 去做運動去也 !

大家早晨好

噚日過了一日非常充實的日子, 呢次體驗令我更加佩服HB同埋我唔可以無佐佢而孤軍作戰, 我肯定變'鴉污癲婆'一名

另外噚日好難得同我二家姐傾計傾足3個鐘(佢移民佐1x年, 佢走時我剛生神仔).....感覺好正

醒目開學勳章

HIHI!ALL:

報告蹤影~

部腦又現野,今早6點幾幫佢沖涼加研究到而家,希望保住條命,頂同撐住先呀!兄弟,吾好要我換新機....

偉哥問點解我地屋企的腦咁易壞,公司果的一用就十幾年...

我都吾知問邊個識答佢...

早晨!

好彩依兩日唔使返工0者...
[img align=right]http://xs511.xs.to/xs511/07021/dance009d23t.gif[/img]

原帖由 正46 於 09-9-5 10:49 發表
早晨!

好彩依兩日唔使返工0者...

係好彩定唔好彩呀

原帖由 布甸仔媽媽 於 09-9-5 09:27 發表
大家早晨好

噚日過了一日非常充實的日子, 呢次體驗令我更加佩服HB同埋我唔可以無佐佢而孤軍作戰, 我肯定變'鴉污癲婆'一名

另外噚日好難得同我二家姐傾計傾足3個鐘(佢移民佐1x ...

長老

好開心聽到您所講的都是正面的訊息

原帖由 bettylam 於 09-9-5 09:43 發表
HIHI!ALL:

報告蹤影~

部腦又現野,今早6點幾幫佢沖涼http://ads.baby-kingdom.com/www/delivery/avw.php?zoneid=87&cb=12345620&n=ac8e708d加研究到而家,希望保住條命,頂同撐住先呀!兄弟,吾好要我換新機. ...

Dear Betty

其實答案可能係公司既腦唔好好操勞

長老,

人年紀大0左, 就越覺得親情0既可貴...

原帖由 布甸仔媽媽 於 09-9-5 09:27 發表
大家早晨好

另外噚日好難得同我二家姐傾計傾足3個鐘(佢移民佐1x ...
[img align=right]http://xs511.xs.to/xs511/07021/dance009d23t.gif[/img]

原帖由 正46 於 09-9-5 20:16 發表
長老,

人年紀大0左, 就越覺得親情0既可貴...

百分百同意! 

hi hi all
格格今日都要返工,
終於叫做搞掂左呢項艱苦0既工作  
尋日下午搞搞下個programme幾乎
家下先知道有back up救命係幾咁重要

原帖由 布甸仔媽媽 於 09-9-5 11:22 發表

係好彩定唔好彩呀

今日細 B 生日呀,HB 決定唔出去食,所以一早去左大埔行街市,而今晚菜式有 :

紅彩頭南瓜番茄紅洋蔥煲豬骨湯(全部有機料)
油鹽焗重皮蟹
凍大眼雞
香料焗雞
有機西芹炒北海道帶子
有機茭筍炒牛肉
香草焗羊架

原來今日係好日子
格格祝細B生日快樂 身體健康 學業進步

太后,
請問那麼多有機蔬果 全部都係大埔街市有得
賣呀?有無話邊個檔口咁呀........

原帖由 2bzmummy 於 09-9-6 14:05 發表
今日細 B 生日呀,HB 決定唔出去食,所以一早去左大埔行街市,而今晚菜式有 :

油鹽焗重皮蟹
凍大眼雞
香料焗雞
有機西芹炒北海道帶子
有機茭筍炒牛肉
香草焗羊架

:ilo ...

原帖由 alicetong 於 09-9-6 16:52 發表
原來今日係好日子
格格祝細B生日快樂 身體健康 學業進步

太后,
請問那麼多有機蔬果 全部都係大埔街市有得
賣呀?有無話邊個檔口咁呀........

...

格格

多謝祝福呀
今日 HB 都有講,唔通好多環保人士住係大埔?呢個街市有好多檔口專門賣有機蔬果架,仲有黑毛巴庫豬添

太后,
收到.呢隻騎哩豬好似都聽Lmum提起過......:D
格格今日都有出旺角買月餅0黎呀 原來夜晚
睇新聞先知又有人擲水彈.. 呢條友仔真係要...
我聽完您地講今晚細B哥哥 咁好餸..我都不敢怠慢
於是問大細山想食乜 細山話 波仔飯喎..
令我呢個"無飯煮婦呢"好 ...
於是拿拿臨落街買餸做師奶整番幾味有

鮮露荀炒牛肉
蒜頭豆豉蒸黃立蒼
酸梅麵士蒸排骨
蒜蓉炒白菜芯

大家吃到捧腹

原帖由 2bzmummy 於 09-9-6 17:34 發表

格格

多謝祝福呀
今日 HB 都有講,唔通好多環保人士住係大埔?呢個街市有好多檔口專門賣有機蔬果架,仲有黑毛巴庫豬添 ...

2b,

等我呢個E E 送上遲來的祝福, 祝願細B 學業再創高峰, 身體健康, 日日都咁開心 (因為經常有父母無限量o既支持) , 明天會更好

原帖由 2bzmummy 於 09-9-6 14:05 發表

油鹽焗重皮蟹
凍大眼雞
香料焗雞
有機西芹炒北海道帶子
有機茭筍炒牛肉
香草焗羊架

:ilo ...

原帖由 alicetong 於 09-9-6 20:31 發表
太后,
收到.呢隻騎哩豬好似都聽Lmum提起過......:D
格格今日都有出旺角買月餅0黎呀mouth:" /> 原來夜晚
睇新聞先知又有人擲水彈.. 呢條友仔真係要...
我聽完您地講今晚細B哥哥 咁好餸..我都不敢怠慢
於 ...

早晨

格格

有時候一家人在家簡單的吃一頓也挺享受的
您又不離烏 sir sir 本色,昨天旺角狂徒不是掟水彈呀,人家係有仇口潑鏹水呀

原帖由 vivi_vivi 於 09-9-7 00:30 發表
2b,

等我呢個E E 送上遲來的祝福, 祝願細B 學業再創高峰, 身體健康, 日日都咁開心 (因為經常有父母無限量o既支持) , 明天會更好

vivi 多謝
您少擔心,佢地呢個年紀,正所謂少年不知愁滋味,肯定日日都咁開心

good morning

大家早晨好
‹ 上一主題|下一主題