用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
go

油塘基法嘉獎站 [複製鏈接]

醒目開學勳章

歡迎基法的家長, 校友, 老師, 同學和基法的朋友入來傾計.

0    0    0    0

請問油塘鯉魚門廣場邊間補習社較好 ?
另除此 2 間外, 附近可有其他口啤較好的 ?

Tks !
Can

醒目開學勳章

早晨 !

我係觀塘鐵皮屋買到件xxxL泳衣, $68.-only.   要明天先拎到俾媽咪, 希望佢啱啦, 唔啱就要換第二個款無咁保守, 有xxxxL碼, $85.-

因為發生意外爛咗
原帖由 雪文 於 09-10-16 10:18 發表
係囉, 連CD一齊交咗俾irene ,我仲話你听, 佢代你俾咗 25元俾我加.

醒目開學勳章

開新part 啦, 各位go go go  !

睇下who is No. 1

http://forum.edu-kingdom.com/viewthread.php?tid=2160591&extra=page%3D1&frombbs=1

你女太多課外活動啦....
比我都頂不順啦...
現在的小朋友讀書真的是辛苦,己經沒有了童真
以後他的回憶里,童年只有不停的上興趣班和讀書,
還有一對熊貓眼 .....   

原帖由 雪文 於 09-10-16 12:43 發表
係呀. 補習老師話我女, 日日都好眼瞓咁. 長期唔夠瞓. 所以我都話咩都假, 要睡眠充足, 早睡早起, 身體健康先來講成績.

醒目開學勳章

各位有無人知 ,唔該.

http://forum.baby-kingdom.com/vi ... e%3D1&frombbs=1

醒目開學勳章

十點呢排我哋都唔得, 要10點半.

原帖由 sara11 於 09-10-16 15:27 發表
所以呀仔每晚十時一定要上床訓覺,如果唔係唔夠精神!

所以呀仔每晚十時一定要上床訓覺,如果唔係唔夠精神!

原帖由 雪文 於 09-10-16 12:43 發表
係呀. 補習老師話我女, 日日都好眼瞓咁. 長期唔夠瞓. 所以我都話咩都假, 要睡眠充足, 早睡早起, 身體健康先來講成績.

醒目開學勳章

原帖由 sara11 於 09-10-16 11:00 發表
今年好多課後既活動,呀仔星期一至四都好遲先返到屋企,晚晚淨係做功課都搞到好夜,有少少時間淨既話又想俾relax 下! 唯有寄望重陽個假期!大家都要加油!

...

醒目開學勳章

me three

原帖由 kitty 於 09-10-16 10:34 發表
仲未溫mouth:" />  

醒目開學勳章

各位 look look

邊間快餐店加飯唔使錢.

http://projectpan.blogspot.com/2009/04/blog-post_28.html

今年好多課後既活動,呀仔星期一至四都好遲先返到屋企,晚晚淨係做功課都搞到好夜,有少少時間淨既話又想俾relax 下! 唯有寄望重陽個假期!大家都要加油!

原帖由 kitty 於 09-10-16 10:34 發表
仲未溫mouth:" />  

仲未溫
原帖由 sara11 於 09-10-16 10:27 發表
咁快又到星期五! 講下講下仲有一個星期就測驗添!
我家有對雙子公主

咁快又到星期五! 講下講下仲有一個星期就測驗添!

醒目開學勳章

我都知要去各大出口店集中地行下, 但我無咩時間呢

原帖由 sara11 於 09-10-15 14:33 發表
好耐之前響旺角花園街 & 佐敦保齡街見過有!

醒目開學勳章

係囉, 連CD一齊交咗俾irene ,我仲話你听, 佢代你俾咗 25元俾我加.

原帖由 LOKLOK89 於 09-10-15 22:10 發表
雪文,
妳買咗油未,可以幫我買支嗎?

醒目開學勳章

早呀 kitty, 你近得我多, 呢排都失魂呀.

我昨日又勁M期頭痛, 4點半忍唔住閃咗返屋企, 今日好D.

原帖由 kitty 於 09-10-16 09:28 發表
呢排好忙ma..果日又唔記得帶key..攪到好耐先返屋企  

呢排好忙ma..果日又唔記得帶key..攪到好耐先返屋企
原帖由 雪文 於 09-10-14 12:40 發表
成朝都無人入來mouth:" /> mouth:" />
我家有對雙子公主

好呀..得我得閒先..
原帖由 lkv945 於 09-10-13 23:34 發表
kitty,系唔系奧數試題啊?如果有,可以e份比我嗎?我都想研究下!謝謝  
我家有對雙子公主
‹ 上一主題|下一主題