用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖羅撒幼稚園 康和之服務真差~~~ 聖羅撒御用校巴-無得選 ...
go

康和之服務真差~~~ 聖羅撒御用校巴-無得選 [複製鏈接]

I am K2 parent及現在搭康和校巴, 我覺得康和之服務真差,  已經打電話投訴, 但又沒有回應,  學校又好像有些偏袒康和, 做到無得選擇咁, 可以選的話, 我就一定唔選康和.  唔知有無人有同感呢?
   0    0    1    0

好多謝咁多位家長的回應, 可想而知康和之服務實在太"好"喇!  寫信就一定會, 但做唔做及會否 "意見接受 - 做法照舊" 就真係未知之數 q(@#)p
香港有咁多學校用校車, 真係無一間校車公司好似康和會有咁多問題.........
短期內仲無改善,真係要寫信換校車公司, 希望各 "有相同遭遇"之"受害人"(家長)支持支持, 謝謝.......

唉! 今日中午放學又遲到啦! 原本1小時, 今日要1小時40分 :(  有無攪錯!!!!!   打電話俾個司機, 佢話學校遲咗十五分鐘走, 跟住又塞車woo, 如果係咁, 以康和"咁有經驗的公司"無可能計唔到啦, 係咪應該分兩架車呢?  本人女兒坐16号車, 上一年都無遲得咁離譜!  仲有呀, 分年仲係把兩架車縮到變一架車, 呢個都係車程時間長咗之原因, 本人聯絡過康和, 但而家仲無答覆, 校長一定要正視呢個問題.......唔好一直答我地"我們一直有同康和投訴" "我們一直有同康和跟進"呢一類答案, 唉...........

Hi Cat108,

我是在濱景上車, 康和於這星期有了改善, 我女兒已經沒有中午放學遲到屋企(在12:40pm已到), 我覺得康和及學校真的有幫小朋友及家長研究行車路線及知道當中有什麼問題, 這令到本人對康和的服務態度有所改善, 希望各校車都可盡力改善啦 :)  

我在此多謝鄭校長和各有關老師的跟進,及多謝康和對行車路線的改善.

原帖由 Cat108 於 09-9-17 22:47 發表
jeremywky 你是那一站上車??
‹ 上一主題|下一主題