用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 請問邊度有得學跆拳道(4歲囝囝)
go

請問邊度有得學跆拳道(4歲囝囝) [複製鏈接]

請問邊度有小朋友班呢? 有冇有學過? 有咩COMMENT呢?
   0    0    0    0

醒目開學勳章

你住邊區呢?

我都想知邊度有得學跆拳道(將軍澳區)  many thanks

醒目開學勳章

我係跆拳道教練,我果會在將軍澳都有道場,妳既理想學習是什麼?等我check吓d道場有冇適合妳,ok?

另外,其他地區好像土瓜灣,灣仔,大埔,元朗,何文田.......都有場地,如有查詢,可以pm我呀!!!

請問將軍澳道場係邊? 囝囝今年5 歲無學過跆拳道, 我只係想比佢玩下, 想問下星期五 or 六晚有無得學?

我都想知邊度有得學跆拳道(將軍澳區) .  My son is 4.5 years old.  

原帖由 tabodaisy 於 09-9-25 15:16 發表
我係跆拳道教練,我果會在將軍澳都有道場,妳既理想學習是什麼?等我check吓d道場有冇適合妳,ok?

另外,其他地區好像土瓜灣,灣仔,大埔,元朗,何文田.......都有場地,如有查詢,可以pm我呀!!! ...

將軍澳體育館星期日早上9時(東龍會),你可以去睇吓!2樓的壁報版有資料及聯絡電話
原帖由 cheuklokmom 於 09-9-29 13:04 發表
我都想知邊度有得學跆拳道(將軍澳區) .  My son is 4.5 years old.  

My son is also 4 years old.  Any good place to learn 跆拳道 in Tsuen Wan or nearby district?  What is the appropriate age to start learning?  Many thanks!!

家長們

你地可以在 星期六, 星期日係你住那區 體育館睇下. 我朋友 住屯門 , 都係咁搵咋. 佢仔仔都學左 2 年.

又話打去 場館問下 , 有無 BOOK 左 場是 跆拳道.

醒目開學勳章

我地是毅武聯盟跆拳道

屬於將軍澳的道場:
將軍澳寶林體育館會係星期五~~~晚上7-9
將軍澳健彩社區會堂係星期日~~~下午12-2(將軍澳健明村商場)
將軍澳尚德社區會堂係星期六~~~下午6-8

仲想知咩野資料,請pm我或留言啦

醒目開學勳章

荃灣有好多地方都有道場,如

荃灣楊屋道體育館
基督教香港信義會葵盛信義學校
荔景體育館
東華三院高可寧紀念小學
林士德體育館
最緊要妳咩時間ok呀??

醒目開學勳章

荃景圍體育館~~~
1800-2000星期四

我仔仔五歲,觀塘唔知有邊度可以學呢?
‹ 上一主題|下一主題