用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
go

升K3LA [複製鏈接]

有冇叫你地帶BB仔相(仲係肚裏)

而家囝囝一做錯事,就話同我細個一樣,我話細個時冇做,囝囝就話同爸爸一樣,因佢係爸爸果囝
   0    0    0    0

晴晴媽

唔好怪我多事,有次晴晴唔記得做生活數學,佢唔開心,你有時間幫佢睇下有冇做
原帖由 queenie80 於 09-9-24 11:24 發表
我print左晴晴d 4D相俾佢帶番學咋~超聲波相唔見哂lu

你地有冇同小朋友唱小蜜蜂歌同跳舞呀,星期五我係班房見到佢地跳得好開,仲唱埋歌,放學後,囝囝就話教我做

小學而家等收消息
原帖由 vanyau 於 09-10-15 19:50 發表
選小學的事,大家攪成點呀?

昨晚回家見囝囝書包有封爸爸信,但裹面冇野,囝囝話老師叫佢帶一個信封寫上地址和名,俾個驚喜,但囝囝寫爸爸名,因我果名好難寫,你地囝囝囡囡有冇叫你地帶信封貼上郵票呀
原帖由 sigmund 於 09-10-19 14:59 發表
一個字 : 等

原來仲心急過自己見工等消息....

你地知唔知而家可以上綱聽聖經歌

http://carol.pbkeng.net/
原帖由 kwkkcy 於 09-10-25 23:48 發表
The "Bee Bee" song is No. 1 of our bill-board this month. She always sings at everywhere.
Firday, we received the "Bee Bee" handbook. I can play organ and she sings the song. So Happy!!!

囝囝返埋今個月就唔返,因佢一向都唔鍾意,係我次次氹佢返,而家爺爺教佢打table tennis,佢有藉口話唔跳舞,所以我由得佢,冇理由星期一至星期日都要學野,佢話好辛苦
原帖由 vanyau 於 10-1-18 18:20 發表

得一個又慘啲,真好彩有catmilkw的囝囝陪我囝囝的.

今個星期六他們有表演,好似係灣仔.詳請老師都未派給我們.

應該冇問題,因你囝囝鍾意跳,我囝囝一開始就話唔跳,係我迫佢跳舞
原帖由 vanyau 於 10-3-24 13:23 發表

咁就慘,真係得番佢一個....

希望囝囝不會有問題啦!
‹ 上一主題|下一主題