用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 特殊教育 免費評估及咨詢日 - 讀寫能力/手部功能(轉貼) ...
go

免費評估及咨詢日 - 讀寫能力/手部功能(轉貼) [複製鏈接]

免費評估及咨詢日 - 讀寫能力/手部功能
日期:2009 年10 月1 日(星期四, 國慶日公眾假期)
時間:早上10 至 下午2 時,下午3 時6 時
地點:香港紅磡理工大學A 座地下AG056 室 ‐ 康復治療診所
對象:3 至 10歲 的小朋友 (有任何發展障礙/學習障礙的小朋友,將獲優先考慮)
費用:全免
報名:家長或老師請填妥下列表格,並郵寄、傳真或電郵致本診所。本診所職員會於評估及咨詢日三日前,致電以落實其報名情況。名額先到先得,敬請留意。
http://www.rehabclinic.org/images/courses/cc_free_handwriting_info_day.pdf
   0    0    0    0
你要保守你心,勝過保守一切,因為一生的果效,是由心發出.

雖則我都有訓練小朋友寫字能力,但以上既咨詢日舉辦機構絕對唔係我既工作地方/機構黎.呢個貼係從facebook中既一個特殊教育群組度得知,希望幫到大家啦.
你要保守你心,勝過保守一切,因為一生的果效,是由心發出.

上兩星期有媽咪 post 過, 我幫阿仔報咗名, 但冇份.
以平常心對待無常事~~~試問有多少人能做到呢!?

我今日同個仔去 check 完, 做左一 d 測試, 太約 15 分鐘到.......

原帖由 kikiboy 於 09-9-28 13:00 發表
上兩星期有媽咪 post 過, 我幫阿仔報咗名, 但冇份.
‹ 上一主題|下一主題