用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 Think - interview for PN
go

Think - interview for PN [複製鏈接]

係呀. 我問左啦. 如果郵寄, 佢會考慮第二輪面試(即係話唔夠誠意, 未必比你入)

原帖由 TVb08 於 09-9-29 10:19 發表
其實佢地有classroom可以比交form家長坐住等,但佢地完全冇consider過, 家長有家長係烈日當空下曝曬,課室有課室係度空置,佢地根本唔識照顧別人,我點夠担比個bb佢地照顧 ...

我係去馬鞍山交表, 安排都係唔好. 得兩個書記坐響入面收表, 出面經後門(防煙門) 排到去商場.
其實佢地無做左d咩, 只係收表, check下係咩年份出世, 同齊唔齊料, 出收據. 係咁多

當時當然係超焗同熱(我諗好過九龍堂個邊交表的媽媽, 焗+晒+熱)
所以爸爸響出面排隊, 我同呀仔就照入間學校入面個 操場玩 , 無理由要個小朋友唔知做咩咁排咁耐.
其實交表係是旦搵個人去交到得. 都唔駛一家大小去

就係唔知佢會點, 先諗住親身去, 同埋都係想睇下間學校係點既.

原帖由 何B仔Adrian 於 09-10-13 23:03 發表
仲有我都打過電話去問, 如果我要報佢地其他分校, 咁咪要走幾間去排隊? 佢地答我可以去其中一間報埋其他分校, 而且會列入第一批既申請, 所以我地係九龍塘交埋mos既form, 可是, 依家都未收到mos既interview通知. ...

咁點解唔去MOS 報埋kowloon tong?呢個應該短好多喎.
MOS interview , 上個week 收到了. 諗緊去唔去interview.. 康傑收左做插班.. 無乜聽過 MOS Think 既評語

原帖由 natnatkk 於 09-11-4 17:07 發表
唉!我啱啱打去Think(Mei Foo)問多次,每日有多少時間用英文教學,今日答我45mins/day (前兩日答我15mins/day)。點解分別咁大?有冇舊生可以分享吓 Think(Mei Foo) 嘅2歲班(lower nursery)好唔好? ...

Ma On Shan 話 20 min/day
‹ 上一主題|下一主題