用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 陳瑞祺(喇沙)小學 你地小朋友食了兩天午膳有何評價?
go

你地小朋友食了兩天午膳有何評價? [複製鏈接]

我個女話第一日d通粉好硬...D送係唔好食...唔明點解小一食嘅野會係"辣" ??? 小朋友可以點食呀? 唔知,,,而家想做LUNCH義工,,唔知可唔可以呢?
原帖由 pdcynthia_ip 於 09-10-5 22:55 發表
我個仔話都幾好食, 但第一日o的通粉硬o的.

我個女話,,,呢間"VITA" 最好食係"叉燒"....其他D送,,,好難食... 慘呀!!!
原帖由 hakkantai 於 09-10-6 12:00 發表
再睇定d先,我仔一向唔多揀擇都話星期五個lunch好難食,尋日又無提起過....
不過我覺得小朋友午餐其中一個送係叉燒.....有點兒哪個,係米應該健康d呢??? ...

你好犀利呀...勁...好野!! 打去飯商投訴....好!!
原帖由 wensi 於 09-10-10 10:59 發表

可以做LUNCH義工, 你同你班代表講or call 學校問佢地會話你知搵邊個.

我仔話d 咖哩汁唔辣ga!星期四個日, 我仔話ok, 我問佢食乜 又係咖哩, 但係係魚旦. 其他唔好味.

我打左俾飯商投訴d 野難食, 叫我俾d 時間佢改 ...

係啦,,,我個女,,,只係食白飯...都唔知點好???? 可唔可以想想辦法呀? pls help our lovely babe.....
原帖由 wensi 於 09-10-16 10:52 發表

我個仔就好似你仔一樣, 係企出街唔太好食, 都會食張就下. 我仔講佢食左D 白飯, 偷走唔俾D EE捉到返去食過.

你地有無msn? 我有維他付責個個人個tele no. ...

我個女,,直頭唔肯食呀... 今個月開始拎飯比佢...
原帖由 MimiCactus 於 10-1-5 13:51 發表
尋日張通告關於午膳退款, 想問問有無家長真的聯絡維他天地詢問事宜.  
‹ 上一主題|下一主題