用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 基督堂幼稚園 請問派表果日係咪唔使親身去取表??
go

請問派表果日係咪唔使親身去取表?? [複製鏈接]

如題,

可否叫姐姐去呢?有經驗既家長可否告之,是否需要好早去排隊呢?學校話9-11派表,會唔會太遲去派晒呢??

謝謝
   0    0    0    0

唔該你呀。我都唔知幾時截止報名呀,諗住到時問,或者張表有寫,再唔係到時打電話問。

原帖由 Harris_ma 於 09-10-14 19:16 發表
Yes, u can ask 姐姐 to get a form for u and each person can get MORE than 1 form; but I'm not an experienced parent so I don't know whether 會太遲去派晒.  BTW, do u know the deadline for application?
...

唔該,咁係咪即係只要係果兩小時內去排隊,就點都有表呢?謝謝。

原帖由 SmallTungmama 於 09-10-15 11:15 發表
以我過往的經驗, 不需過早排隊, 九時開始排派表, 條龍會去得好快, 太早耍等好耐.

謝謝你呀,嘩你3個女都有考呀,咁考D乜,難唔難架呢?

原帖由 SmallTungmama 於 09-10-16 10:10 發表
我大女當年早上六時多到, 足足等左成三粒鍾, 結果亞二同亞三都系八時多九時到.  條龍非常長, 不過開始派就會行得好快.

唔好意思呀。

多謝你,自信.....明白了。

原帖由 SmallTungmama 於 09-10-19 17:12 發表
我亞大及亞三系女, 亞二系仔, 其實考的嘢一D都唔難, 只是問吓小朋友個名, 問吓color, 形狀, 小朋友一定識答, 就是因為人人都識答, 所以都唔知校長用什麼準則去選人. 但我觀察所得大部份同學仔都好有自信.  校長是澳 ...
‹ 上一主題|下一主題