用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 民生書院幼稚園 09/10 K1D class
樓主: HarveyF
go

09/10 K1D class [複製鏈接]

我今日先睇到條thread

我呀女完全無講過要帶水果圖和樹葉, 淨係帶佢去公園時佢話要執樹葉,  如果要靠小朋友傳話比家長聽, 唔知要漏帶幾多0野

又要上網睇下人地同學仔做緊咩, 我份工都唔方便日日上網, 攪到我就黎神經衰弱

我11月1號帶個女返學, 同老師講左一輪, 佢又無話我個女無帶呢兩樣0野

唔通老師想測試下邊個同學仔叻d, 識得傳話比父母聽?

原帖由 dora611 於 09-11-12 13:08 發表
我個女又叫我搵東亞運動會的newspaper 及要帶食物圖案返去貼係車上. 昨天俾左d 通心粉她帶返去, 老師又無收wor.
本刷牙書要帶呀?

要帶東亞運動會paper cut咩? 晴晴淨係話剪報紙0乍 我(我問左好耐佢先講) 剪左幅明星相佢帶返學

原帖由 dora611 於 09-11-12 13:08 發表
我個女又叫我搵東亞運動會的newspaper 及要帶食物圖案返去貼係車上. 昨天俾左d 通心粉她帶返去, 老師又無收wor.
本刷牙書要帶呀?

不過晴晴話琳琳尋日出來present左 newpaper cut喇, 仲有李樂希present左!

原帖由 HarveyF 於 09-11-11 09:12 發表
Yes, I also found there is so many things to do and I always forget this and that.  So its good for us to have some sharing here.

By the way I see you name 孖bJAN , are you have twins boys / girls?   ...

我有對龍鳳胎呀, 真係日日都busy, 只可以食飯時睇15分鐘新聞(仲要一路睇一路同對仔女講解), 其餘時間唔係返工就係教仔, 而家電視做咩劇集我都唔知呀

原帖由 kinglau512 於 09-12-6 19:08 發表
好吖,不如你add我
我e-mail address:
[email protected]

HI, 我女女子晴, 小羊2組, 佢同屈凱琳最friend
‹ 上一主題|下一主題